ale ja to neviem dostat von.. nejak to tam prirastlo pri starej klavestnici sa to dalo lebo som si mohol vytiahnut vsetky cudliky a v pohode vybrat omrvinky
a keby len jedlo ete ked som nemala notebook, ta som pravidelne musela kupovat nove klavesnice lebo som ich vzdy utopila v mineralke ... a teraz ked mam notebook ta sa snazim ho neutopit, ale jedla v nom mam vela odkladam na horsie casy
keby som poslal moju klavesnicu do afriky tak tam vymietim hlad. jem pri PC velmi casto, niekedy tam nieco padne no... ale uz je ta klavesnica stara a tak sa mi ju uz ani nechce rozoberat a cistit ako kedysi ...
Jedlo ma clovek jest a vychutnavat si v mieste na to urcenom. Pri pc si z nejakeho dovodu,ze tam nieco robis ci citas alebo nieco ine, to je jedno, na jedlo sa nesustredujes a tak je to nezdrave. Jeden z dovodov aj preco su niektory tlsty ako skrine napriklad v amerike kde je to bezne.
moja klavesnica zazila vela ... som si predsa povedal ze aj ty skriatkovia tam dole koli ktorym to funguje musia nieco jest resp. asik zeriem ako prasa
mojej sesterke sa podarilo na notebook vyliat kofolu.. ta vraj rozoziera nejake spoje ci co dali notebook opravit, vymenili tam celu dosku ale ide aj ked je tam daco pokazene
ja mam v klavesnici vsetko mozne, preto sa snazim, aby som klavesnicu neobracala dole tlacitkami bojim sa, ze co vsetko z nej vypadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inač omrvinky a kadejake jedlo...v klavesnici mam všetko
a ešte mi žije
ja mam v klavesnici vsetko mozne, preto sa snazim, aby som klavesnicu neobracala dole tlacitkami bojim sa, ze co vsetko z nej vypadne