terajšia vlada je asi najmenšie zlo čo tu od 1989 teho bolo! dufamže ostane! je pomerne silna a jednotna, čo je zaklad stability štatu ktoru teraz potrebujeme ako sol! aj ked nesuhlasim so veštkymi jej myslienkami, je pomerne stabilna a to potrebuje naš štat, a preto stojim za nou!!!
Neviem či padne ale nadávajte si doma pri telke alebo pri pive máte slobodnú vôľu byť nečinný jediná sloboda ktorú vám zaručuje demokracia je neangažovať sa za svoje práva. Teraz je po slovenskú mnoho protestov pochodov a štrajkov bola by hlúposť sa nepridať a ja idem...
@nietimekki 20tisíc je na naše pomery bohaté množstvo.. Si predstav tú reakciu davu sedí gadžo pri telke a zrazu na Jojke po reklame Kozi Kuzi Kuzuka ti pozrie a v Košiciach 20tisíc nespokojných občanov.. Povie si: "hm teraz sa ich rekordne veľa zišlo idem aj ja.." Zazvoní k susedom spýta sa či videli správy a oni hej a ideme teraz je tam toho dosť... A počet rastie...
@mm47@21 ale hlavna vec že tí lúzri z SP už asi 3 roky verejne pochodujú v uliciach a verejne povedia čo sa im nepáči a ty sedíš za bedňov a melieš na internete niečo a fašizme a nerozumieš týmto pojmom....
@mm47 hlavne ze 3/4 slovakov pred par rokmi nadavalo na SP a teraz idu pochodovat s nimi a pchaju sa im do zadku.. 17.11. SPčko vždy niečo organizuje a presne, nemyl si pojmy s dojmami a nacistov s fasistami
@mm47 nikto nic nevyriesi ale ked pochoduje niekto iny vsetci su v pohode nerusia to ledva policajti pridu ked nabehne kotleba a sykora hned to rusia nabehnu s delami atd..tak potom kto je hrozba.. v com ma zle nazory sp? nerozumies sa tomu a hras sa tu na velkeho odbornika trapne trochu nie?
@elmsi Nikto nic nevyriesi tak podporujme SP? naco ked nikto nic nevyriesi logika ludi ma zaraza obcas
Ja sa nehram na odbornika , povedal by som ze skor ti co ich tu obhajuju , ale doprajem vam aby mali SP 80% v buducich volbach a ja nebudem v takom SR , potom sa budem len smiat na tom aka rit sveta SR zase bude.
@mm47 to som nenapisala ze ich mas podporovat.. napisala som iba ako to je dobre nejdem sa natahovat s niekym kto je debil idem si uzit radsej mojich 5 hodin spanku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. vlada nepadne pre par nespokojnych ludi ktori budu poskakovat na ulici.
3. tema o nicom.
system sa lieci rozbitim
Co na to povedat , ludia su sprosti , nechapu ze SP ani Kotleba nic nevyriesia.
Ja sa nehram na odbornika , povedal by som ze skor ti co ich tu obhajuju , ale doprajem vam aby mali SP 80% v buducich volbach a ja nebudem v takom SR , potom sa budem len smiat na tom aka rit sveta SR zase bude.