Po novom roku sa chystáme na paintball. Brutálne ma to láka síce bolesť zvládam dosť dobre na to, že som baba, chcela by som vedieť ako ste to zvládali vy. Teda tí, ktorí už niekedy na paintballe boli Resp. ako dlho ste mali modriny Dík
No ja som mal dvojo tepláky na sebe a dve mikiny na sebe +vestu . Bol som ked som mal asi 15 cca a bolo to super.Trošku to štiplo ked ma trafili ale nič hrozné.Viac mi dalo zabrat to neustále čupenie,stehná ma pálili už.A neskutočne sa nam maska zarosievala,tak ju kazdy utieral kazdyh 5 minut
Neboli to. Ked som hral prvy krat , tak som cakal nejaku mega bolest , ale nakoniec to bolo uplne v pohode. Ja zvladam bolest dost dobre , takze taketo veci mi nerobia problem
treba si na seba obliect aspon dve vrstvy oblecenia, dost to dokaze stlmit naraz gulicky. modriny budu, ale nie je to nic, co by sa nedalo zniest. mna to bolelo, ako ked sa niekde udriem o stol, chvilku to citis a potom na to prestanes mysliet nakoniec... treba byt v strehu
a paintball je uplne super
nemusíš sa nijako extra obliekať, akurát ti v tom bude ešte väčšie teplo...trochu bolesti nezaškodí, nie je to vôbec také hrozné Problém paintballu vidím v tom, že musíš šetriť guličkami (ak nie si bohatá) a zahmlievanie okuliarov
niektore som mala aj mesiac .. hlavne na stehne, ked som dostala riadnu pecku ... jj a tak ako je vyssie aspon 2 vsstvy oblesenia si zober a ked mozem poradit satku okolo krku alebo take nieco .. sice ja som do krku nedostala ale kamosovi som nechtiac do ohryzku stretila a no.. proste bola tam krv
Tímy PG, CM a TTL Vás pozývajú na 3. ročník military paintball kempu SMPC 2014.Všetky informácie budú priebežne doplnané.Akcia bude pokračovat v duchu predchádzajúceho ročníka SMPC 2013. Termín akcie bol stanovený 26.- 29.6.2014.
• co2/vzduch.
• taktická vesta/nosný systém,
• náhradné oblečenie,
• hodinky/mobil,
• pláštenka proti dažďu,
• ďalekohľad/nočné videnie,
• strava min. na 36 hod.,
• voda na min. 36 hod.,
• vysielačka ,kompas ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a paintball je uplne super
Povinné vybavenie :
• paintballová zbraň
• maskáčová rovnošata
• ochrana zraku (maska/okuliare)
• pevná obuv
• reflexná vesta
• ručné/čelové svietidlo
• vybavenie na prespanie v lese (spací vak/stan/karimatka atď.)
Doporučené :
• co2/vzduch.
• taktická vesta/nosný systém,
• náhradné oblečenie,
• hodinky/mobil,
• pláštenka proti dažďu,
• ďalekohľad/nočné videnie,
• strava min. na 36 hod.,
• voda na min. 36 hod.,
• vysielačka ,kompas ...
Ďalšie vybavenie je na podľa vlastného uváženia.
Vekové obmedzenie: od 18.rokov !!!!!!
Viac tu: » smpc2014.webnode.sk/info/...