Ahojte.Viete mi cokolvek povedat o tomto super sporte.Hadam najviac by ma zaujimalo kde sa da hrat na slovensku a za kolko.Uz som si zagooglila ale nic moc som nenasla.
No kedze netusime odkial si, tak ti asi tazko pomozeme kedze je malo pravedpodobne ze sa budes kvoli tomu trepat 200km. Ale inak to stoji okolo 500 Sk +-100, mas k tomu vybavu kompletnu a tak. Teda tak je to u nas v TT a tusim aj v Seredi.
no ide o to aky PB hladas bud obycajny speed alebo millitary ... toho speedoveho najdes najviac pri BA a okolie ... s tim millitary je to tazsie je ho menej aj ked naposledy sme boli na starych horach ale to nebolo len tak pre verejnost ...
No mas viac moznosti nejake stranky tu uz ktosi psomenul. Potom zalezi ci chces mat vlastne "nadobicko" to je dost do penazi povedzme okolo 10-20 litrov zalezi co si kupis atd + potom aj dalsia municia, ale ak ta to bavi a mas nejaku stabilnu partiu ktorych to bavi tiez je to idealne riesenie pretoze mozte ist hrat kedychcete a hrat kolko chcete.
Ak si vsak chcete raz za cas zahrat, tak potom cez nejaku firmu tam to stoji tak okolo 600SK (zbran, nejak municia a oblecenie) vacsinou sa to dava na 3 hodky co som si vsimol.
A mam pocit ze v BB je aj Municak ktory jednak PB veci predava ale mali by aj nejake akcie organizovat.
Ale ja osobne som za airsoft, je to realnejsia a je tam ovela lepsi feeling
@11 a airsoft nie je drahy? Ked sa tomu raz venujes ides do desiatok tisic ani nevies ako
No po otazke z financnej stranke tak by som povedal je jedno ktory sport ci uz paintball alebo airsoft do kazdeho mozes vrazit aj desiatky tisic a aj to bude malo ...
No a co sa tika realnosti tak ani paintball uz az tak nezaostava tu je jeden link
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak si vsak chcete raz za cas zahrat, tak potom cez nejaku firmu tam to stoji tak okolo 600SK (zbran, nejak municia a oblecenie) vacsinou sa to dava na 3 hodky co som si vsimol.
A mam pocit ze v BB je aj Municak ktory jednak PB veci predava ale mali by aj nejake akcie organizovat.
Ale ja osobne som za airsoft, je to realnejsia a je tam ovela lepsi feeling
@11 a airsoft nie je drahy? Ked sa tomu raz venujes ides do desiatok tisic ani nevies ako
Ale tu su nejake videa:
Toto je akcia z USA
a toto je Berget asi najpopularnejsia medzinarodna akcia (su to len obrazky a ako bonus na poslednom rocniku bolo cca 1000hracov ak nie viac)
No a co sa tika realnosti tak ani paintball uz az tak nezaostava tu je jeden link
» www.rap4.com/paintball/...