Kto z vas to uz hral? zajtra ideme kamosi, aj holky zahtrat , a ja len tak sa chcem opyatt , jak sa mam obliect ci hrubo , ci bolia tie gulky ked trafia ... a dajaku strategiu keby ste poradili P ...
Hrala, je to vtipné Bolí to, ale keď si dáš nejakú mikinu a dlhé nohavice, na hlavu šatku, tak to bude v pohode a ak nie si náchylný na modriny ako ja, možno ani žiadne nebudeš mať.
ked sa bojis tak sa naobliekaj ale bude ti teplo jak prasa a este ked k tomu budes behat no ja osobne nenosim nejak moc oblecenia ani armor.... a taktiku ti dam ked po tebe dakto vystreli lahni si aby ta tazsie trafil aj ked si blizko strelby vzdy ! si lahni ...
omg co ste vsetci z cukru ci co? (este pochopim neznejsie pohlavie)
A co si obliect zalezi s kym to idete hrat. Vacsinou ked sa ide cez nejaku firmu tak vam daju zbrane, gulicky, kombinezu a masku cize nemusis si brat nic. Pokial by vam zapozicali len zbrane, gulicky a masku tak si vezmi nejaku mikinu a nohavice (+ jedny nahradne) nech zo seba nemusis umyvat ten bordel a mozes si normalne sadnut aj do auta (=mikinu a nohavice vyzlec a nechas si tricko a tie nahradne nohavice). Navyse jedina ucinna taktika aj ked trochu nakladna na municiu je hned po starte vybehnut vpred ku krytom a palit po nich (ovsem cely team nie ako jednotlivec lebo to je viac menej samovrazda
oblecenie ? ak ides do hustiny hrat tak nieco co uz viac nebudes chciet
ak len tak dakam kde sa moc nezaondis ako ja naposledy pichliacmi tak to je jedno ale odporucam tak volne gate a volny vrch niaku mikinu dost sa budes uhybat rifle ta budu brzdit
neschovavaj sa tak odkial nic nevidis oni teba vidia
rohy nie su tiez dobre ak dojdu z dvoch stran je po tebe
a ked ta trafia DRZ RUKU HORE! ak ju das dolu budu palit zas
@freedomko súhlasím s tebou, hlavne s tou rukou hore
a s tou farbou...no čo ja viem, doteraz mám jedni nohavice také žlté...
...ja som sa hrozne bála, že ma niekto trafí zozadu do hlavy...inak je to v pohode, schytáš to raz a si zvykneš
aj keď, treba ísť s ľuďmi, čo sú na tom podobne ako ty, nie ako ja som hrala s tými, čo to chodia hrávať pravidelne a ja som tam bola druhýkrát... to potom nebola až taká sranda...
@afleck2 potom daj vedieť, ako to dopadlo...nie ako jeden, čo tu tiež o tom písal a potom sa mi neozval ani na jednu TSku, keď som sa ho pýtala, ako to dopadlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A áno, bolí to.
Ale dali nám to tak,že vozili nás tereňákom po lese a tam boli nachystané terče.
Aj to sa mi však páčilo
A co si obliect zalezi s kym to idete hrat. Vacsinou ked sa ide cez nejaku firmu tak vam daju zbrane, gulicky, kombinezu a masku cize nemusis si brat nic. Pokial by vam zapozicali len zbrane, gulicky a masku tak si vezmi nejaku mikinu a nohavice (+ jedny nahradne) nech zo seba nemusis umyvat ten bordel a mozes si normalne sadnut aj do auta (=mikinu a nohavice vyzlec a nechas si tricko a tie nahradne nohavice). Navyse jedina ucinna taktika aj ked trochu nakladna na municiu je hned po starte vybehnut vpred ku krytom a palit po nich (ovsem cely team nie ako jednotlivec lebo to je viac menej samovrazda
Inak vesela zabavka a dobre odreagovanie.
farbu zmyjes uplne v pohode
oblecenie ? ak ides do hustiny hrat tak nieco co uz viac nebudes chciet
ak len tak dakam kde sa moc nezaondis ako ja naposledy pichliacmi tak to je jedno ale odporucam tak volne gate a volny vrch niaku mikinu dost sa budes uhybat rifle ta budu brzdit
neschovavaj sa tak odkial nic nevidis oni teba vidia
rohy nie su tiez dobre ak dojdu z dvoch stran je po tebe
a ked ta trafia DRZ RUKU HORE! ak ju das dolu budu palit zas
a s tou farbou...no čo ja viem, doteraz mám jedni nohavice také žlté...
...ja som sa hrozne bála, že ma niekto trafí zozadu do hlavy...inak je to v pohode, schytáš to raz a si zvykneš
aj keď, treba ísť s ľuďmi, čo sú na tom podobne ako ty, nie ako ja som hrala s tými, čo to chodia hrávať pravidelne a ja som tam bola druhýkrát... to potom nebola až taká sranda...
@afleck2 potom daj vedieť, ako to dopadlo...nie ako jeden, čo tu tiež o tom písal a potom sa mi neozval ani na jednu TSku, keď som sa ho pýtala, ako to dopadlo...
a ideš do terénu, či do budovy?