Ja som skusala ten sampon, ale ja som si zobrala o kus bledsiu farbu ako mam svoju prirodzenu farbu takže mne to nechytilo.. a vlasy mam po plecia a mala som pocit že mi to celkom stačilo.. to jedno balenie.. ale ked mas dlhsie vlasy jak po plecia tak to uz urcite 2 balenia
ja mám dlhé vlasy a vždy používam iba jedno balenie. Niekedy sa mi z neho ešte aj zvýši, tak sa to tam snažím za každú cenu niekam ešte natrieť.. ale ako hovorím, len 1 balenie
@lenkaska1@misselie ..díki baby ..no vlasy mám o dosť dlhšie ako po plecia. síce som sa dnes strihala ale predsa. A kúpila som dvojbalenie, za nejakú výhodnejšiu cenu to bolo čiže to nebude problém. Len som sa bála či to nejak moc nechytí potom
á otázočka ešte.. odrastalo to či sa pekne vyzmývala ?
ja som si farbila prednedávnom...tiež som mala len jeden šampón...Normálnu prirodzenú farbu som mala takú hnedo blondavú a dala som si mahagon...Mne to stačilo..Ale vlasy mám nejako pod lopatky a dlhšie A chytilo mi to tak,že tam kde som mala blond,tak tam to bolo až ružové a zvyšok hlavy bol normálne mahanonovy...
no nezáleží len od dlžky, ale aj od hustoty vlasov a tiež toho, že aká je tvoja terajšia farba.
ak mám napríklad stredne hnedé vlasy a ideš si dať tmavohnedú, tak by mala stačiť aj jedna, ak ideš napríklad z tmavo hnedej na červenú, dala by som aj dve.
a takisto veľa robí to, že či máš zničené vlasy, či máš na nich prirodzenú farbu alebo si ich dosť často farbíš, je veľmi veľa faktorov ktoré ovplyvňujú ako ti farba chytí a takisto je ťažké odhadnúť aj dobu pôsobenia.
ak chce človek presne takú farbu ako na obrázku, v tom prípade je najlepšie ísť za kaderníkom, lebo ten má s tým skúsenosť a dokáže podľa typu vlasov použiť správne množstvo farby a tiež odhadnúť dobu pôsobenia. .
@23 no moje vlasy mám také orieškové. - také svetlo hnedé miestami hádam až blond chytajú. a dnes som vyšla od kaderníčky tak zničené hádam nie sú. asi tak 10-15 cm pod plecia, celkom husté. ..a farbu som kúpila tmavú hnedú. takže jednu ? to je už konečné rozhodnutie toto
Dobrý deň prosím vás ja mam asi mesiac nafarbene (nemam to šamponom) taku tmavohnedu farbu už mi to aj trošku zlbedlo.. chcem si dať blond farbiaci šampon .. Prosím vas chyti mi to hned na prvý krat ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
á otázočka ešte.. odrastalo to či sa pekne vyzmývala ?
@delegatka ..cakam
@fizz pokiaľ má B. vlasy?
mam tam strasny xicht...
@kukuricka ..no to aj ja tak priblizne. možno bilku dlhšie
Ja mám vlasy asi 10 cm pod pleca, no mám ich husté, takže potrebujem dva. Keď som si dala len jeden, nenafarbil mi všetky miesta.
@17 @18 @19 @20 .. ja už fakt neviem čo robiť každý má iné skúsenosti asi si dám jeden a pol a kašlem na to
ak mám napríklad stredne hnedé vlasy a ideš si dať tmavohnedú, tak by mala stačiť aj jedna, ak ideš napríklad z tmavo hnedej na červenú, dala by som aj dve.
ak chce človek presne takú farbu ako na obrázku, v tom prípade je najlepšie ísť za kaderníkom, lebo ten má s tým skúsenosť a dokáže podľa typu vlasov použiť správne množstvo farby a tiež odhadnúť dobu pôsobenia. .