bola raz jedna mala hviezdička, zviedla ju mliečna mliečna cestička, zvolala zbohom družice chcem vidieť svetov tisice, zvolala zbohom družice, chcem vidieť svetov tisice..... atd
Ked ma uspavala mama alebo babka, ony mi vzdy vymyslali rozpravku neaku Alebo mi mama citala co sa ucila na skusky aj to uspavalo
A ked ma uspaval otec, tak ten dal do magnetaku pasku s BuviRozpravkami, lahol si na postel a zaspal skor ako ja ... za tu kazetu by som dnes dala vsetko... rozpravka o nocnom motylovi z vykladu alebo o sopke popokatepetl... ach spomienky...
Začínalo sa to slovami že: Bola raz malá, malá hviezdička... a vždy som zaspala skôr ako ju dospievala až kým som ju jedného dňa nepočula do konca kedy som zistila že hviezdička nakoniec zomrela a dodnes keď to počujem niekoho spievať tak sa mi z neznámych príčin do očí tlačia slzy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zážitok ako bejk
alebo aj Červenú čiapočku...
Už je večer, nastala noc, skloň si svoju hlávku,
očká zavri, tíško zaspi, rozpoviem ti ja rozprávku,
očká zavri, tíško zaspi, rozpoviem ti ja rozprávku.
Bol jeden kráľ i kráľovná, aj princezná malá,
žili oni v krásnom zámku, uprostred šťastia a blaha,
žili oni v krásnom zámku, uprostred šťastia a blaha.
Keď tu zrazu ukrutná smrť o život ich priviedla.
Kráľovnú pes, kráľa mačka, princeznú myšička zjedla,
Kráľovnú pes, kráľa mačka, princeznú myšička zjedla.
A aby vám nebolo žiaľ, čujte koniec rozprávky:
z cukru bol kráľ i kráľovná, princezná z čokolády,
z cukru bol kráľ i kráľovná, princezná z čokolády.
kóliše ťa úpir tatko
spí, veď si sa už, spí, veď si sa už napapkalo
na óbed si koňa malo
toto mi spievala
pred pár mesiacmi som na ňu narazila a sentimentálne mi pripomenula detstvo
Spieval mi ju otec.... ktorého som už pár rokov nevidela ale vyklul sa z neho dobrý hajzel
A ked ma uspaval otec, tak ten dal do magnetaku pasku s BuviRozpravkami, lahol si na postel a zaspal skor ako ja ... za tu kazetu by som dnes dala vsetko... rozpravka o nocnom motylovi z vykladu alebo o sopke popokatepetl... ach spomienky...