nemala som prvú pusu... teda to jedno nepovažujem za prvú pusu a celkom sa mi darí tú spomienku z hlavy vytlačiť a to druhé tiež nerátam, keďže to nebolo s osobou opačného pohlavia
jj, pred cca 3 a pol rokmi v jednom bystrickom parku v takom altánku... bola zima, večer bol veľmi pekný spln a neviem či to bolo kvôli puse, ale potom ma strašne bolela hlava (aj pri ďalšom bozkávacom partnerovi mi bolo potom zle, preto to prisudzujem tomu)
Toto absolúúúútne ale absolúúútne nepamätám, a vlastne ani si neviem spomenúť s kým to bolo, teda, uvažujem nad dvoma ale neviem v akom poradí som s nimi randila
robila som pred ňou extrémny cirkus úplne boj som zvádzala a robila drahoty
takpovovediac som ju dostala až násilím
a hned za tým otázka
" no vidíš, bolelo to ? "
vôbec nie... prvýkrát som sa bozkávala keď som bola s prepáčením užratá ako sviňa s chalanom, ktorého som stretla možno 2 hodiny pred tým abôbec netuším ako vyzeral
Ja si to pamatam totalne živo. Bola som uplne jak v tranze a myslela som si že halucinujem a potom mi celu noc hrozne buchalo srdce a nemohla som zaspat. Proste strašne som bola donho zalubená a splnil sa mi sen.
Pamätám, síce som mala trošičku vypité ale bolo to krásne, nečakané a nevedela som sa prestať usmievať ešte pár dní potom a aká som bola vtedy očarená tým chalanom a teraz by som sa na neho nevedela ani pozrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
teraz žije v nórsku a má 2 ročne bábo.
Dostal som ju pred bránou školy a všetci závideli.
fakt to bolo dost zle
asi Paťo Synek to bude
takpovovediac som ju dostala až násilím
a hned za tým otázka
" no vidíš, bolelo to ? "
a bolo to hnusne slintavé
celkom divné
už som toho človeka nikdy nevidela