no ja ked som bola mala, tak som sa strasne bala, ked zacinal ten serial Akta-X ...panicky strac som z toho mala...a poniektori mi to pustali naschval ...som utekala na balkon s revom a tam som revala som nechcela ist dnu kym to neskonci alebo kym to nevypnu...jak som uz zdialky pocula tu melodiu, tak som nemohla....
A zabudol som podotknúť - že z toho klipu mám hrôzu doteraz... asi mi to z tej detskej traumy ostalo... keď som mal tuším 6 alebo 7 tak to letelo a bratranko ten klip vtedy nosil a chcel ma nejako posilniť ale miesto toho docielil to, že sa toho stále bojím.
bol taky klip pesnicku si nepamatam ale klip bol o dievcati co malo asi 10- 11 rokov a sa jej sa hrozne pacili kostri a sa z nej chalani smiali a kvoli jednemu spadla zo schodov, zlomila si ruku a potom vsetkych ludi videla ako kostri
teda ja som sa toho nebala mna to nejak fascinovalo ak si niekto pamatate ako sa to volali pisteee!!
Nebol to ani klip, ani film, ale ako malá som sa bála svetiel, ktoré svietia v noci na komínoch, lebo moja milovaná babka povedala, že to už Baba Jaga zažala lampy a o chvíľu vyletí z komína a pôjde kradnúť deti, ktoré nespia. Teda akonáhle sa zažali svetlá na komíne, už som ležala v posteli a babka mala odo mňa pokoj
ked som mala 5-6rokov,fascinovali ma mimozemstania,preto som milovala Akty-X,ta zvucka bola ozaj supeer,ale bala som sa videoklipu od Eminema kde on aj s tym autom vletel do nejakeho jazera a to bol totalnysplechot......a bala som sa aj figurin,ktore predvadzali oblecenie v obchode...v nasom meste boli figuriny tak sprosto postavene,ze jedna z jednej strany dveri a druha z druhej ,takze som nikdy do toho obchodu nemohla vojst....ja som sa totiz bala ze ony sa zacnu hybat a dotknu sa ma
klip nie ale jedna rozpravka. princeznu tam zakliali a mala ciernu tvar a zabijala vsetkych co strazili jej hrobku. a jeden mladenec dostal od boh akriedu s ktorou ke duorbil okolo seba kruh, nic mu neurobila ale ja osm vzd ykricala ze je sprosty a nemal tam vobec lozit a v noci som sa bala ze na mna ta princezna vybehne spod postele
ja už vôbec neviem ako sa tá pieseň volala, ale sem tam ju ešte zahrajú v rádiu a vždy sa so sestrou smejeme, že to je tá, čo sme sa tak báli toho klipu
bolo to o tom, že žena sedela pri svojom mužovi, ktorý umieral a prišla tam smrť a bili sa o neho. a tej ženskej čo bola akože smrť sme sa so sestrou báli
ja tiež zvučky serialu Akty X...ale ja som sa brutalne bala klaunou, šašou a podobne..to mi vždy nahaňalo strach..napr. The Adicts čo majú ako logo skupiny toho klauna.. to mi ešte teraz stoja dupkom vlasy..ale ja som sa bála maminho oblečenia pretože mala taký kožuch a toho som sa brutalne bála že sa to začne hýbať a že ma to zje....no teraz chvalabohu je to už v pohode už sa nebojím ani pavúkov
podľa mňa dokážu byť strašidelné bábiky ja nvm prečo, ale napr. vo zvučke seriálu Pripad pre Samanthu sa tie bábiky objavili a ja som sa išiel posrať od strachu alebo aj vo filme 3:15 zomrieš v scéne, keď tá mladá opatrovateľka je zavretá v šatníku, tiež sú tam trochu vidieť bábiky
clip nie! to si vôbec nepamätám, to ma od toho držali rodičia, aby im decko nezblblo v takom mladom veku ale strašne som sa bála pri piesni "child in time" od Deep Purple! to čo robí spevák so svojim hlasom, to bola haluz, strašidelné!!! mocík som sa pri tom bála, keď tam hádzal tie výšky!!! bŕŕŕ...
#27, to je pravda, ako v seriály hrozba z temnoty, keď tam ožívali tie bábiky v tom domčeku, to bola haluška! to bolo o pol druhej ráno, a ja v obývačke...stále som sa dívala na zem, či tam niečo podivné nelozí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ČT 1 kde politikov hrali bábky a tych bábiek som sa desil tak ze som sa bal prechadzat okolo telky
a videoklipy ako skutocne? bala som sa takych ze 3ses3 na musicboxe to stale davali...nejaky nazov s udicou ci ulicou to malo?nevie,
Hej, to bolo fakt kua strašidelné, ja som sa tej už len tej melódie tiež desil
teda ja som sa toho nebala mna to nejak fascinovalo ak si niekto pamatate ako sa to volali pisteee!!
bolo to o tom, že žena sedela pri svojom mužovi, ktorý umieral a prišla tam smrť a bili sa o neho. a tej ženskej čo bola akože smrť sme sa so sestrou báli