Pamätáte si na váš najkrajší vianočný darček z detstva, z ktorého ste sa najviac tešili? :)
Napriklad ja som chcela velmi toho opakovacieho papagaja z reklamy a ked som ho aj dostala to bolo radosti .....a to nehovorím ked som dostala wolkman a kazetu Lucky Vondráčkovej, celý den som s ním chodila a počuvala D
Najviac ma potešila asi v 6 rokoch bábika pomaly väčšia ako vtedy ja sama a nebolo dlhé roky nič počuť, len Barborka sem, Barborka tam (tak som ju pomenovala).
A najkrajší a najcennejši asi taká soška anjela od mojej prvej lásky (sentimentalne klišé, ale ešte dva roky potom čo ma nechal som ju mala na nočnom stolíku).
ja som bola úplne najviac šťastná, keď som dostala tuším v 5 rokoch knihu pocahontas na tej ženskej som bola teda riadne ujetá no ale tešila som sa inak zo všetkého... plyšáky, farbičky a podobné kravinky plno toho bolo
ja som mala fantazijné veci, ktoré som chcela. trebars kufrík, ktorý by ma presúval...teda by som doňho vliezla doma a vyšla z neho v škole. pričom by som prešla len krátkym tunelom po takých veciach som túžila a nevedela ich v tej dobe nakresliť, tam asi vznikol ten problém prečo taký kufrík nemám:/
taká kurička plyšová a potešilo ma to preto, že môjho brata Jura sme prezývali Kuro a som otvorila darček a vravím...Aha Juro disappointed:taký zasran malý som bola..) a Kuričku Jurku ešte stále mám
asi Barbie dom...to sme sedeli, jedli Stedrovecernu veceru, ja som mala asi 6-7rokov a cely cas som kukala pod stromcek na taky oobrovsky balik, kde bol Barbie dom, ani som nic nezjedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A najkrajší a najcennejši asi taká soška anjela od mojej prvej lásky (sentimentalne klišé, ale ešte dva roky potom čo ma nechal som ju mala na nočnom stolíku).