typicku aktovku som nemal, ale moja prvá školská taška bola tmavo fialová s kombináciou žltozelenej a vpredu bol taky maly dinosaurus,ktory sa vyliahol prave z vajca.
matka nemala súdnosti keď mi ju kupovala a ešte aj za ňu na tú dobu vyvalila 1200 korún asi po polroku som sa za ňu začala strašne hanbiť a mama mi nechcela kúpiť inú, lebo "bola drahá a nič jej nie je", tak som trpela ďalšieho pol roka potom ako druháčka som dostala taký bordový batôžtek a už som bola spokojná
neviem uz akej farby..ale bola to taká aktovka kockatá..a na nej plyšový macko s peračníkom, ceruzkami, gumou, struhatkom, jablkom..no proste so všetkým čo má prvák v taške mat!
@mardzerin jo! presne!Ďakujem! Mne stále behal po rozume Bambi ale to sa mi zdá bol jelenček alebo srnček či čo to... Mala by som si dať opakovanie rozprávok, začínam mať medzery...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
Najmä preto, že sa mi strašne nepáčila ale dostala som ju od babky, tak... nemala som na výber, musela som si ju zobrať
Taká ružovo-modrá; s Barbie obrázkom
"náhodou" som na ňu vyliala malinovku hneď v prvý deň školy
potom ju zdedila moja sestra
matka nemala súdnosti keď mi ju kupovala a ešte aj za ňu na tú dobu vyvalila 1200 korún asi po polroku som sa za ňu začala strašne hanbiť a mama mi nechcela kúpiť inú, lebo "bola drahá a nič jej nie je", tak som trpela ďalšieho pol roka potom ako druháčka som dostala taký bordový batôžtek a už som bola spokojná
to je milé že ti ju šil dedko
táto ešte ju stále mám odloženú
@shaolingirl dumbo?