Otázka pre vás všetkých: pamätáte si ešte meno, výzor, alebo nejaké bližšie info o svojej prvej láske? Teraz myslím tej úplne prvej, čiže môže byť aj tá zo štvrtej triedy na základke Pamätáte si?
ja som mala päť rokov,on tiež ....chodili sme spolu do škôlky aj sme bývali blízko seba ...a raz ked sme hrali vonku,som ho donútila skúsiť sa bozkávať ..tak ako dospelí
Bolo to v škôlke a tiahli sme to až do druhej triedy, potom ma veľa dievčat nemalo rado bo "som bola s nim ja" a nie oni Bol to Jakub a chodili sme spolu do triedy celú základku
Ja prvykrat az v piatej triede volal sa martin, bol z mojej triedy, dodnes sa s nim kamaratim a bol to taky blondak a viacej bab po nom islo pamatam si uplne vsetko o nom
No najskor to bolo v skolke, volal sa Peto a bol z predskolskej, ja som bola o rok mladsia a raz nam spojili triedy ked chybalo vela deciek kvoli chripkovej epidemii. A nahodou sme mali vedla seba postielky tak sme sa cez poobedny spanok zoznamili a hovorili sme si tajomstva, napr. ze sa mame radi a tak
Noo aj ja si pametam na Mata mala som 5 rokov a raz ma cez prazdniny dali do inej skolky a tam bol aj on sme si urobili svadbu ale potom som sa vratila do mojej skolky a bolo po laske. Ale taka prva naozajstna laska az v siestej triede
Zo škôlky si toho veľa nepamätám, ale určite v tých málo spomienkach vyniká spomienka na Lukáša ktorý mi raz za čas vyznal lásku a požiadal ma o ruku (Zatiaľ bol jediný a od nástupu do školy som o ňom ani nepočula )
mala som 6, volal sa Tomáš mal tmave vlasy..bol vysoky( aspon vtedy) a bolo to to naj na svete a rok po tom Luky.( rysavy chlapcek jakz reklami na kecup).. a Adamko ( toho poznam dodnes)proste 1.trieda...n
mno pamätam si bolo to asi v školke ked som mal 5 rokov potom sme spolu chodili ešte aj základnú škole a stále chodíme sme spolužiaci v 8.ročníku.najviac sa to tahalo asi v 3-5 triede v 6 rocniku to upadlo ale teraz sme uplne super kamoši vola sa Adrina a je velmi pekna....a thaq to už pojde...
U mna to bolo a ešte vždy je tak,že sa mne páčil nejaký chalan,ale ja jemu nie takže pohodka,ale moja prvá platonická láska bol Láda...moj sused ktorý bol asi o 10 rokov starší a ja som mala tak 5.. ...starší brat mojej naj kamošky ...no a čo bolo možno také obojstranné tak to bol Vlado zasa sused...mna raz objal ked sme hrali schovku,ale ja som sa mu vytrhla ...a to je tak všetko
No jasne ze si pametam na moju prvu lasku sa neda zabudnut taqze volal sa Robko a chodili sme spolu ked som ja mala 8 rokov a robo mal 10.... a tiahlo sa to jeden a pol roka rok taqe milcke to bolo
jasne ze pametaaaaam...bol z dvojiciek... volal sa...Gabko? asi a vjem ze som pred nim behala v skolke v tielku a hrabala som sa mu vo vlasoch ako vo filme...a potom ma poslal obliect si pyzamo cisty odkur
Mali sme 7, chodili sme spolu do triedy a volal sa Tomáš, hoci sme to ťahali len rok, bolo to skvelé aj svadbu sme mali a doteraz patrí medzi najlepších kamošov
...hmm no tak smutné je že si nespomeniem na meno bo mi bolo 5 v skolke ale viem že som ho bila bo ma furt puskoval.. nasťastie viem že to bol chlapec aspon že tak
aj ja si pametam a dnes by som o tom radsej ani nevedela...... nevim ako som mohla doverovat niekomu kto mi dal neskor taky pocit menejcennosti a este neviem coho...! odvtedy uz sa vztahov zdrziavam a cakam dalej na niekoho s kym si sadneme ako puzzle...
bolo by trapné nevybaviť si výzor mojej prvej lásky, keď sa aj teraz ešte občas stretneme. Vôbec sa nezmenil, možnože len trochu "zmužnel", ale teraz už nechápem, ako sa mi vtedy mohol páčiť...
V školke som bola "buchnutá".. hehe.. do jednécho.. tuším sa volal nejak na K.. asi Kubo už neviem presene. Ale viem že bol blondiačik. Je aj kdesi na fotke zo školky
prvy rocnik volal sa stevko.........a ked si to tak zíoberem stale tam nieco je aj ked je tomu uz 12 rokov .....lebo ho vidavam kazdy tyzden a stale sa cervenam ked ho stretnem.............je to dost zujimave ze ta prva laska nikdy nezmizne
hm, úplne ale úplne prvá? Tomáš Ocilka zo škôlky. Viem, že mi strašne prejavoval lásku nosením stoličky na prezliekanie a tiež tým, že si ma vždy "zajednal" na prechádzku ale boužiaľ, moje vzťahy boli spletité a ja som ho po čase vymenila za *Matúša* - myslím že tak sa volal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A aj teraz sa s nim este stretavam, lebo byva o tri dva vchody dalej a aj sa kamaratime.
Zo škôlky si toho veľa nepamätám, ale určite v tých málo spomienkach vyniká spomienka na Lukáša ktorý mi raz za čas vyznal lásku a požiadal ma o ruku (Zatiaľ bol jediný a od nástupu do školy som o ňom ani nepočula )
a obojstrnna ešte nebola aj ked nikdy nevieš kto po tebe tuži
jeden chalan ktoreho poznam prakticky od 1.roka....
*erik (wiem aj priezwisko),hnede wlasi aj oci-doteraz sme kamosi...wek ako ja*
2.*kubo,blondak,modre oci-spoluziak-skolka*
a uplne prva naozajstna laska? terajsia s priatelom. fakt vazne. a to mam 17
Ozajstna este ne, ale aspon nemam starosti