Čo to má byť? Nikdy to odomňa nechcelo, nikdy som si heslo nedávala a keď som dala pamäťovku do iného telefónu, tak chce odomňa heslo.... Nie je nejaké univerzálne?? Neviete mi poradiť?
si si istá, že si si to heslo tam nedala alebo ti ho tam nedal niekto, kto sa s tvojím telefónom bavil? lebo pri tom starom si tá karta mohla pamätať to zariadenie ale pri novom už chce overenie že si to ty
@deutschprinzessin tak ako píše @7 strč ju do pc, a keď na ňu potom klikneš ľavím tlačidlom, ak v možnostiach budš mať aj formátovanie. Treba to pohľadať. Prípadne aj v telefóne máš určite tú možnosť
@deutschprinzessin Však ale to je dobré, že Ti to v druhom mobile nejde. Veď si predstav že by si stratila pamäťovú kartu a niekto by ju použil vo svojom mobile a videl jej obsah
@peteeer Písala som vo všeobecnosti, každý človek tam má osobné fotografie (ja tam nemám nič, za čo by som sa mala hanbiť), hudba nie je dôležitá a kontakty, sms správy sú v pamäti telefónu :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čo teraz???
každopádne ďakujem všetkým...
inak ale vieš, že formátovaním z nej všetko zmažeš?
a ani toto som nevedela, ale našťastie to nešlo formátovať
Čo za tajnosti na nej máš