Takže, mám taký problém. Mám pamäťovku z fotoaparátu a keď som ju dala do notebooku, tak mi začala nejako blbnúť a ukazovalo mi, že tam nemám žiadne fotky (mala dom ich asi okolo 50, takže viete ako ma to naštvalo). Tak som vytiahla pamäťovku a dala ju do
ja mám bežne 400 fotiek... na starom harddisku som mal asi 5000 fotiek, s ktorými som sa v PS sral celé dni a disk mi odišiel... asi to budeš musieť naformátovať, mne to raz ráno spravil telefón
@smajdalf vieš čo? Teraz som prišla nato, že celé to je na kokot. Keď dám do jedného adaptéru pamäťovku tak nejde /jedna, druhá ani tretia pamäťovka nejde/ ale keď dám druhý adaptér /taký ten, čo tam nejde meniť to.. maléakože pamäťovka / tak to v pohode ide a žiadne "chyba karty" tam nie je.
skús nejaký ten soft na obnovenie zmazaného obsahu... nič na ňu nefoť ani neukladaj, len to daj obnoviť... recuva or something like that, gúgl ti isto poradí, je toho mrte.
gud lak.
a inak neviem, čo furt s tými kartami stvárate... sa mi toto ešte nestalo (klop klop na drevko)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@romanticpoet stále píše že nefunguje ?
@romanticpoet nie nemohol
Teta čo mi zato zaplatila bude happy keď budeme všetko robiť ešte raz. A ja tiež, keďže všetko pôjde na moje náklady.
@romanticpoet hm, poteší...
podľa mňa si tu sledoval našu debatu a keď si videl, že som ich už vymazala, tak si napísal @6 ťku. choď volakam.
gud lak.
a inak neviem, čo furt s tými kartami stvárate... sa mi toto ešte nestalo (klop klop na drevko)