Ola.
Nevedel by mi niekto poradiť, čo mám robiť s mojou pamäťovkou do mobilu?
Mala som Micro SD. Raz mi ju nechcelo načítať, čo sa mi niekedy stávalo, ale mala som osvečenú metódu, že po vypnutí a zapnutí mobilu mi ju načíta. Lenže teraz to nej
takze pre vsetkych taka info ked sa dojebe takato vecicka opravit sa neda ....teda da len ak ide o zoxidovane kontakty ak sa poskodi nejako inak tak je v p***...a zachrana dat je sice mozna z HDD cize pevnych diskou ...ale tie su na inej baze robene tak som si nie stopro isty ci aj z karty...a este taky dotaz ze zachrana takychto dat je tak prilis draha ze si hned rozmyslis ci su tie data pre teba zivotne nevyhnutne...
@5 bezny servis zahranu dat nerobi a uz vobec nie z pamatovych kariet...su na to special firmy ...treba hladat cez google
@0 ja by som este na tvojom mieste skusil zobrat jemnu handricku trosku ju omocit do lekarenskeho liehu a prejst tou hanrou tie kontakty pozlatene na karte...ak si ju casto vyberala moze byt aj toto chyba bo inak je velmi malo veci co moze katru zlikvidovat..a este ak sa jedna o MicroSD...tiez by som povedal ze skus vyskusat ju dat do inej citacky kariet
karta je v prdeli, to je smola, no skús skočiť do nejakej autorizovanej predajne mobilných telefónov (T-Mobile, Orange, O2) a tam ti poradia firmu, kde by mohli zvládnuť aspoň vytiahnuť z nej údaje. Samozrejme bez záruky si to budeš platiť sama.
@7 to co za somarinu si napisal ...ja tak vytahujem bezne karty z telefonou aj citaciek ci uz externych alebo v nb a nikdy ziadnej nic nebolo ved tie zariadenia ci uz OS na PC alebo na telefone prip FW su stavane na plug and play rezime ...a kazdy to tak robi a estee dotaz ze vacsina mobilou ani taku moznost nema ..teda konkretne ani som sa s takym nestretol (nokie nemam sajnu to ani nechytam co nokia to shit az na par tych najvyssich modelou N95 a mozno dalsie dva podobne)
@10 len nie tam tam ju neposielaj tam jej doporucia ti kari kupit novu lebo oni poznaju len reklamacia alebo kupa novej ...nehovoriac ze ti tam predaju kartu za dvoj ci troj nasobne vyssiu cenu ako inde...tam su sami tupci ..ved ti nevedia vela krat poradit ani ohladne ich sluzieb a este nieto ineho ...mojej sestre nukali telefon ktori je azda najhorsi na trhu s tym ze jej to vychvaloval netusiac ze ja o tom mam zdania tak potom som ho tam pekne zhodil ale o tom uz potom ...
radsej zagoogluj .ale fakt taketo obnovy dat su drahe ..bwt skus kuknut stranky o pc...tie taketo riesia casto ...napr redakciu ako www.computer.cz prip im tam napis do poradenstva svoj problem oni ti doporucia firmu ak stojis o zachranu dat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@5 bezny servis zahranu dat nerobi a uz vobec nie z pamatovych kariet...su na to special firmy ...treba hladat cez google
@0 ja by som este na tvojom mieste skusil zobrat jemnu handricku trosku ju omocit do lekarenskeho liehu a prejst tou hanrou tie kontakty pozlatene na karte...ak si ju casto vyberala moze byt aj toto chyba bo inak je velmi malo veci co moze katru zlikvidovat..a este ak sa jedna o MicroSD...tiez by som povedal ze skus vyskusat ju dat do inej citacky kariet
...aj týmto si si ju mohla poškodiť
@10 len nie tam tam ju neposielaj tam jej doporucia ti kari kupit novu lebo oni poznaju len reklamacia alebo kupa novej ...nehovoriac ze ti tam predaju kartu za dvoj ci troj nasobne vyssiu cenu ako inde...tam su sami tupci ..ved ti nevedia vela krat poradit ani ohladne ich sluzieb a este nieto ineho ...mojej sestre nukali telefon ktori je azda najhorsi na trhu s tym ze jej to vychvaloval netusiac ze ja o tom mam zdania tak potom som ho tam pekne zhodil ale o tom uz potom ...
radsej zagoogluj .ale fakt taketo obnovy dat su drahe ..bwt skus kuknut stranky o pc...tie taketo riesia casto ...napr redakciu ako www.computer.cz prip im tam napis do poradenstva svoj problem oni ti doporucia firmu ak stojis o zachranu dat...
ked vložím pametovku do mobilu
tak mi ju nechce načítať č
čo mám robiť plssss poradťe proskooooo!!!
☺☻♥♫♥
Black star®