Možno sa to bude zdat niekomu trochu odweci...ale aj tak =D kde býývate? v paneláku či v rodinnom dome? =D alebo ked už tak kde by ste chceli bývat?? =D Ja bývam v rodinnom dome =D Je to celkom fayn...pretože sa nenudíím...wýdem na záhradu kedy chcem... a
ja bývam v RD ale tam som nebol uz dobre 3 mesiace kedze som teraz v prenajme v BA.
ale rozhodne nikdy nebudem byvat v panelaku na dome mam vacsi pokoj a nic nie tak ukludnujuce ako kosenie travnika a vychadzky neskoro v noci len tak po dedine ach uz aby som bol doma
bývala som v RD, teraz bývam v tehlovej bytovke, čo je trochu iné (teplotne) ako panelák. kedysi som strašne vymýšľala, ako chcem mať taký a taký domček a nie hlúpy byt, ale prišla som na to, že mi je jedno či budem mať dom alebo byt, že v byte sa dá bývať rovnako krásne.
@6 možno máš aj pravdu =D ale aj tak...tu na dedine nič neni...ked si chceš niekam výjsť, tak jedine do lesa okukovať veveričky =P najideálnejšie by bolo rodinný dom v meste =D
Ja bývam v paneláku..No máme aj rodinný dom v ktorom sa zdržiava mama s jej priatelom ... Osobne by som si nedokázala predstaviť život na vidieku ...Bývam 3 minúty od centra a to mi maximálne vyhovuje... Aj ked je niekedy fajn odísť od mestského ruchu ale určite nie natrvalo...
bývam v paneláku. momentálne. rok a pol som bývala ale aj v RD (u rodiny) a aj v menšom paneláku... ťažko povedať, kde mi to viac vyhovovalo, v RD je viac súkromia a priestoru, ale zase v byte je všetko viacmenej po ruke a nemusím dennodenne prejsť hore-dolu schodami 120-krát. pre mňa je skôr podstatnejšie mesto, alebo miesto, kde je moje "kráľovstvo" a keď tak urobila by som kompromis - malý jednopodlažný RD - všetko pri ruke, nemusím behať po schodoch a hlavne môžem hrať na gitare koľko chcem a čo sa týka miesto tak buď okraj mesta alebo malé mestečko... proste taká tá zlatá stredná cesta
Rod. dom - Neni nad záhradu, kde sa dá grilovať, beha tam pes, je tam krasna zeleň a klud - no raj na zemi. (no ale je okolo domu určite viac roboty - podstatne)
byvam v panelaku a to sa mi aj najviac paci byval som aj v RD ked sme prerabali byt ale to neni ono...na sidlisku sa mi paci viac. aj ked niekedy je blbe ked vedla niekto vrta a preraba
Väčšinu detstva som strávila v bytoch, momentálne už niekoľko rokov bývame v rodinnom dome a musím konštatovať, že to je za jedno.
Výhoda rodinného domu je, že priamo za stenou susedou nemáme, takže si môžem dovoliť byť o čosi hlučnejšia a nepočujem keď si susedia niečo vŕtajú, alebo tak. A mám vlastnú izbu a na dvore psa a dvoch kocúrov.
Problém je, že do mesta to mám tak na hodinu cesty, v nedeľu a cez sviatky sa po piatej večer domov nedostanem a pokiaľ by som chcela ísť na koncert alebo pod. musím zháňať odvoz domov, keďže posledný autobus mi ide ešte pred jedenástou.
Takisto s tou záhradou to je také všeliaké - starí rodičia sa už teraz sťažujú že si nemajú kam sadiť zeleninu (neviem čo s toľkou zeleninou robia) lebo rodičia si dovolili zasadiť krížom cez záhradu pás trávniku... A síce nepočujem susedov vŕtať, ale počujem ich kosiť, píliť, počujem keď si vedľa na dvore púšťajú rádio a počujem že si zadovážili kačice...
Takže neviem čo je lepšie... najideálnejšie by bolo asi mať dom s obrovskou záhradou uprostred mesta (a dom by bol samozrejme uprostred tej obrovskej záhrady, aby tam bolo príjemné ticho ) Alebo bývať niekde v horách v domčeku a mať teleport
bývam v paneláku, v byte, a tak by som chcela aj neskor, rodinny dom je fajn, ale je okolo toho vela roboty ale zasa je fajn pocit ist na zahradku, sadnut si na lavicku...
5-izbovy byt, byvame v nom iba ja a mama takze to ujde... az na tu lokalitu... coskoro budem mat vlastny byt asi v centre a bude to super, hocikam sa lahko dostanem, skola blizsie a hlavne nebudem stretavat denne prijebanych ludi z tohto okolia
bývam v rodinnom dome na pokojnej ulici, máme pomerne veľkú záhradu..tak sa mi to páči aj keď ešte radšej by som bývala v lese..a v byte by som bývať nechcela :/ a už vôbec nie v strede mesta
bývam v dome a najradšej by sm odtiaľ ihneď vypadla späť do starého dobrého posprejovaného a ošarpaného paneláku .. len aby som bola v meste toto tu je hrôza !
kebyze mam byvat v panelaku tak to radsej vyskocim z okna alebo co.. mna by tam jeblo po pol hodine.. ved to je hrozne sklucujuce.. vojdes dnu mas tam daku chodbnu a vlavo vpravo par dveri a to je vsetko?? .. nikdy by som tam nesla..
v panelaku, podla toho v akom...ak by to mal byt nejaky luxusny apartman, nastahoval by som sa okamzite..chcem byvat niekde pri centre mesta v takomto vacsom a luxusnejom apartmane - byte...
no s rodinou sa oplati viacej byvat v dome s pozemkom, kde sa mozu deti dosytosti vysantit
Bývame v paneláku V dome by som chcela bývať len vtedy keby bol v meste nechcem bývať na dedine,ale lepšia alternatíva by bol nejaký priestranný byt v centre, ale to je zatiaľ nereálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale rozhodne nikdy nebudem byvat v panelaku na dome mam vacsi pokoj a nic nie tak ukludnujuce ako kosenie travnika a vychadzky neskoro v noci len tak po dedine ach uz aby som bol doma
Výhoda rodinného domu je, že priamo za stenou susedou nemáme, takže si môžem dovoliť byť o čosi hlučnejšia a nepočujem keď si susedia niečo vŕtajú, alebo tak. A mám vlastnú izbu a na dvore psa a dvoch kocúrov.
Problém je, že do mesta to mám tak na hodinu cesty, v nedeľu a cez sviatky sa po piatej večer domov nedostanem a pokiaľ by som chcela ísť na koncert alebo pod. musím zháňať odvoz domov, keďže posledný autobus mi ide ešte pred jedenástou.
Takisto s tou záhradou to je také všeliaké - starí rodičia sa už teraz sťažujú že si nemajú kam sadiť zeleninu (neviem čo s toľkou zeleninou robia) lebo rodičia si dovolili zasadiť krížom cez záhradu pás trávniku... A síce nepočujem susedov vŕtať, ale počujem ich kosiť, píliť, počujem keď si vedľa na dvore púšťajú rádio a počujem že si zadovážili kačice...
Takže neviem čo je lepšie... najideálnejšie by bolo asi mať dom s obrovskou záhradou uprostred mesta (a dom by bol samozrejme uprostred tej obrovskej záhrady, aby tam bolo príjemné ticho ) Alebo bývať niekde v horách v domčeku a mať teleport
no s rodinou sa oplati viacej byvat v dome s pozemkom, kde sa mozu deti dosytosti vysantit
Teraz bývam v paneláku...