Mám taky problem. Ked som mala 13 rokov mala som svoj prvy sex ,ktorý ma ukrutne bolel, ibaže teraz ked si pozriem v zrkadle svoju mušličku tak vidim že blanu tam mam stále, ked sa pokusim onanovať s nejakym predmetom tak itim bolest a predmet mi tam pros
Mozno je to iba trauma. Predmet. Co je chapane ako predmet? Televizor? Muskat? Alebo traktor? Mozno je velky alebo hruby. Ale toto fakt neviem. ci je blana dako hruba alebo nie je. Podla mna nie je az taka hruba. Prstami by sa mala v pohode pretrhnut. skus najprv to a potom uvidis. Alebo zajdi ku gynekologovi. Mozno mas daco v posve
Nuž aby som ťa hneď na začiatku nedorazil tak nečítaj tie somariny od 2 až do 5. No ale čo sa týka tvojho panenstva mám zlú správu pannou už nikdy nebudeš! (fyzicky ešte možno áno /plastika ale neodporúčam/ ale duševne už nie) Bohužiaľ. A prečo ťa to bolí? no určite nie preto že si tam tlačíš televízor alebo kvetináč s muškátom a pochybujem žeby si svoju vagínu používala ako garáž pre Zetor 7450. Vzhľadom na to že si mala svoj prví sex v 13tke čo je veľmi skoro môže mať tvoja dnešná bolesť aj psychickú možno aj duševnú podstatu. Ak to bolí určite by si tam nemala strkať ani prsty ani iné ,,predmety,, ,ale k tomu doktorovi by si zájsť mohla neviem ským a kedy si ten sex mala ale ten niekto ti tam mohol zaniesť aj infekciu. Hlavu hore a drž sa Boh ťa miluje.
Ty si ju vidis? =D .... co sa cudujes ked trtkas v 13 .. cecky si mozno mala ,ale pochybujem,ze by si bola pripravena na sex... znasaj nasledky...znasaj ..
Mozno je to iba trauma. Predmet. Co je chapane ako predmet? Televizor? Muskat? Alebo traktor? Mozno je velky alebo hruby,....
to co je toto??? to je tak ked sa trapko snazi byt vtipny boha takych ako on poznam a aj osobne a su to kokoti vsade boli vsetko vedia a tieto vtipy no nech ti nejebe.......
SERIOZNE SOM SA VAS PYTALA NA NAZOR A VY MI TU NADAVATE ,YMSLITE SI žE SI PCHAM KAKTUSY DO VAGINY.SUDITE MA ZATO ZE SOM MALA SEX V 13 ALE BOLA SOM JEDNODUCHO HLUPA...VIETE CO...NEHAJTE SI RADšEJ TIE REčI ,
OMFG tak čo to píšeš sem??Chcela si názory tak ich tam máš na to je fórum moja ...Keby si bola normálna,inteligentná tak by si to písala aspoň na nejaké lekárske fóra(alebo išla ku gynekológovi....) s keď si až natoľko neschopná že nevieš používať google a niečo také si nájsť...tak už nemám slov...
niekedy sa to stava ...chod ku gynekologovi ten ti blanu prerusi....a akoto ze ju v zrkadle vydis??tha akoze.....ja velmi newidim ze ako to vnutri vyzera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mozno je to iba trauma. Predmet. Co je chapane ako predmet? Televizor? Muskat? Alebo traktor? Mozno je velky alebo hruby. Ale toto fakt neviem. ci je blana dako hruba alebo nie je. Podla mna nie je az taka hruba. Prstami by sa mala v pohode pretrhnut. skus najprv to a potom uvidis. Alebo zajdi ku gynekologovi. Mozno mas daco v posve
tak nabal si znova niekoho nech ta pojebe a pretrhne ti ju
ale ty už máš tolko problémov..
skrátka, neveríííííím ti, bye bye a vela štastia
Ty si ju vidis? =D .... co sa cudujes ked trtkas v 13 .. cecky si mozno mala ,ale pochybujem,ze by si bola pripravena na sex... znasaj nasledky...znasaj ..
Mozno je to iba trauma. Predmet. Co je chapane ako predmet? Televizor? Muskat? Alebo traktor? Mozno je velky alebo hruby,....
to co je toto??? to je tak ked sa trapko snazi byt vtipny boha takych ako on poznam a aj osobne a su to kokoti vsade boli vsetko vedia a tieto vtipy no nech ti nejebe.......