@kalliades chodím tam, na právo, som spokojná, ako s profesormi, tak s prístupom aspoň sa ku mne nesprávajú ako k handre ako to mávajú ľudia vo zvyku na iných školách ak chceš viac info tak v pohodičke píš
keby som zamestnavatel a daju mi dva zivotopisy napr z UK a potom z PAN a neviem sa rozhodnut ...PAN vyhadzujem bez rozmyslania a myslim ze taky nazor ma via cludi
najnizsiu nezamestnanost v hum. odboroch maju len pre to, ze vacsina absolventov ma vplyvnych (financne zabezpecenych) rodicov, a daku robotku svojej ratolesti dohodia aby nestala na urade prace... co sa tyka urovne studia podpriemer, co sa tyka vizie do buducnosti tak idealne... predsa dnes su dobre kontakty na nezaplatenie ...
@sandrushiceq no neviem ale moj vyskum je urcite dobry m jedine zeby ARRA mala zle vyskumy..co by nemala...som za to ze clovek co na to ma ma vystudovat serioznu vysku a nie dake chujaminy sukromne...
@nixxinka vieš len to že je škola súkromná znamená, že tie peniaze za školné sa preinvestujú naspäť ako do štúdia, tak do vybavenia a kvalitných profesorov
@sandrushiceq -> usudzujem podla ludi co tam poznam, uroven co sa vyzaduje od studenta je vyrazne nizsia ako na konkurencnych statnych skolach...aj ked si clovek pozrie pozornejsie hodnotenie arry, tak jedine co tu skolu drzi nad vodou je pocet profak/student... nevravim ze vsetky fakulty su take, mozno je daka tazka, neviem, ale zatial som o nej nepocul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
myslím si o nej len to najhoršie.
je to moj nazor a nazor dost vela ludi co poznam... ale je mi to jedno ja osobne by som tam nevkrocila ani keby na to mam prachy