@eastsidewestside a ako keby ju žiadny úspešný podnikateľ nepotrebovali, a ako keby všetky školy boli zbytočné, a ako keby mal každý peniaze, schopnosti, priestor a príležitosť podnikať. ale to je jedno, je to len birdz fórum
O panaeurópskej som si svojho času dosť zisťovala a takmer všetky názory boli negatívne, odobrovali avšak fakultu práva, že tá je dobrá, ale no. Čo ti poviem.
@skvrnka mám tam dobrého kamaráta a vraví, že to je na chuja škola, nezáleží na fakulte...ale keď sa chce človek flákať, tak to je super voľba....ale za mňa určite nie
@peterbanas7 na slovenské právnické fakulty by som sa neodvážil vkročiť. a aj medzi nimi je paneurópska jedna z najhorších...skús brno, alebo prahu, ale asi už je po termíne prihlášok
Snobska škola pre bohate deti a deti politikov kde si chodia kupovať tituly. Jedine moj nazor že ta masmedialna fakulta sa možno oplati. Zaplatiš si to a aj maš ozaj dosť možnosť potom dostať sa do toho TV prostredia (TA3 a tak)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no ale imperátor ficko mi ťažko odpovie
dobre robíš, ak začneš podnikať tak ti je na veľký prd vysoká...
ide o zisk..
poznám pár inžinierikov namyslených a živoria, lebo nevedia podnikať...
no konkretne myslim pravnicku fakultu,zevraj najlepsia pravnicka v SR
No len potom v Prahe a v Brne sa učí české právo a zákony.
Potom nemozem robit v SR a ja chcem