Chodite niekto na fakultu ekonomie a podnikania na tejto skole? Je to podla vas dobra skola? Tazka? Pripadne aj ti, ktori na nu nechodia, aky na nu mate nazor? (Hrajme sa, ze peniaze nehraju rolu).
podľa mňa nemá (aspoň na Slovensku) veľmi dobrú reputáciu - tu si každý myslí, že to je výška pre zbohatlícke detičky a niečo na tom pravdy bude - samozrejme, to nevylučuje, že tam nemôžu byť aj šikovní žiaci
no, chodím na PEVŠ, ale na fakultu práva..čo sa týka úrovne školy, reputáciu môže mať zlú pre ľudí, čo ju berú ako čisto snobskú školu, ktorú skončí každý..čo nie je pravda, poznám niekoľko ľudí čo ju nezvládali a odišli, a zopár ďalších, ktorí vyleteli...úroveň vzdelávania je tam dobrá, máme veľké množstvo profesorov z Prahy,Brna a Rakúska a viem,že tak je to aj na fakulte ekonómie..kto sa učí, nemá problém. Zatiaľ som sa nestretla so situáciou, že by tu bola nejaká strašná nespravodlivosť. Nepáči sa mi škatuľkovanie, že preto že je niekto z bohatej rodiny, má dobré študijné výsledky len vďaka tomu. Blbosť. Samozrejme, sú tam aj také typy, ale tí na to doplatia sami v živote, lebo ocinko ich nebude môcť zachraňovať stále...takže keď chcú, nech na to vylievajú 2000 eur...A ďalšia skupina sú ľudia, čo si školu platia zo svojho. Na zasmiatie pridávam známe video práve z faktulty ekonómie a podnikania ( ale podotýkam že nie všetky ženy zo súkromných škôl parkujú takto )
moja sestra tam chodi prvy rok na politologiu a rozhodla sa ze radsej si da prihlasku niekde inde,proste totalny chaos tam v tom maju a sami profesori sa nevedie medzi sebou dohodnut co chcu od studentov
Ak máš kopu peňazí, tak titul máš zaručený. Ale čo z toho , keď budeš dutý. Neznášam takéto školy na výrobu titulov. Okrem STU a niektorých fakult na UK nemajú slovenské školy najlepšiu reputáciu. Titul už dostane aj magor. Všetci študujú psychológiu, politológiu, sociálne hovadiny a iné a potom majú titul za to, že sa nabifľujú 10 A4 naspamäť a diplomovku stiahnu z wikipedie. Takže tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.topky.sk/cl/10/1237891/V...