Ahojte mám otázku, študujem na paneurópskej súkromnej pedagogickej a sociálnej akadémii v Bratislave a chcem sa s pýtať že či sa tam náhodou niekto nechystá ? Je tam inak super... ďakujem za odpovede
@lafiziq a potom su tam taki ucitelia na jednej fakulte co ti budu vyhrozovat, ze nechaju ta spravit az na posledny termin (nech si poriadne zacvakas) ... toto ma tam fakt sklamalo. ale zasa zly ucitel vie znicit studenta aj na statnej
@fakecocacolazero áno, preto si treba poriadne vyberať vysokú školu... štátna/súkromná by nemalo byť jediné kritérium, lebo z oboch kategórii vieš nájsť zlé školy/fakulty a asi aj dobré... ja napríklad som pár krát nezobral zlú známku, ale rozhodol som sa, že sa to radšej doučím a budem to lepšie vedieť a dostanem lepšiu známku - je to zadarmo a ak budem mať dobré známky dostanem aj nemalé štipko... príde mi to ako oveľa lepšia motivácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov