Paneuropska,TUKE,TUZVO,VSEMVS v BA,VSM-BA či Trenčín???
Takže moja kamoška rieši pod. problém.Nevie sa rozhodnúť medzi týmito školami.Ktorú by ste si vybrali? Paneurópska-ekonomika a manažment podniku,TUKE-FBI,TUKE-Strojnícka fakulta,TUZVO-fakulta enviromentálnej a výrobnej techniky,VŠEMVS(Vysoká škola ekonomi
@hawaitypek Tak odbor nie,ale skôr žeby mi tá škola aj niečo dala.Ako úprimne niesom zas nejaká extra žiačka a učenie moc nemusím,ale zas ak už dám prachy na výšku tak nech ju aj urobím.
@bangbangboom Len preto,že som napísala,že moc učenie nemusím a že ak už dám peniaze tak ju aj urobim?...Poviem to takto..chcem konečne školu,.ktorá by ma aj bavila a aby som sa na nej nenudila a nemala nervy...ako na gymnáziu.
@nikussska93 nechce sa ti učiť ale školu chceš mať.... tak potom súhlasím s @6 ...
Ak si fakt nevyberáš podľa odborov...inak pozrela si si aspoň povinné predmety ktoré sa tam budeš musieť (MUSIEŤ) učiť na stránkach škôl...lebo aj podľa toho by si si mohla vybrať čo ťa bude skôr baviť (resp. menej nebaviť )...
@hawaitypek Myslím to takto.Nechcem sa učiť toľko ako na medicine alebo na práve...takto som to myslela.Nieže sa nechcem učiť.Som sa zle vyjadrila.Pardon.A predmety? no o to ide...ekonomicka by mohla byť fajn..ale zas aj ten manažment nie je zlý..ked dnes čo pozeram hladaju aj obchodných zástupcov a pod.
sú len 2 tipy škôl, také na ktorých sa učiť musíš a nebudeš mať vyhodené peniaze na štúdium zbytočne, alebo také, kde sa neučíš ale nč z teba nebude nič medzi nie je okrem práce
ja ti moc v tomto neporadím lebo nepoznám predmety ale myslím že podľa nich by si si mohla vybrať ....ak si porovnáš tie z ekonomiky s tými z manažmentu
@hawaitypek Si milý dakujem.Vieš no ja idem externe.Pretože chcem aj pracovať.Takže chcem si vybrať niečo čo bude naozaj dobré.A aj zvládnuteľné.Čo sa týka tej paneuropskej..tak počula som na ňu všelijaké názory..a zas ja mám názor,že všade sa treba učiť
@nikussska93 v pohode....tak v tom prípade by som sa informoval na tej škole ako berú externistov lebo u nás napríklad veľa profesorov externistov nemá rado..neivem z akého dôvodu ale je to tak
a na iných zase na externistov prihliadajú, nazťažujú im to - naopak občas zľahčujú.
Tak to je dobrý názor s takým spravíš každú školu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak si fakt nevyberáš podľa odborov...inak pozrela si si aspoň povinné predmety ktoré sa tam budeš musieť (MUSIEŤ) učiť na stránkach škôl...lebo aj podľa toho by si si mohla vybrať čo ťa bude skôr baviť (resp. menej nebaviť )...
ja ti moc v tomto neporadím lebo nepoznám predmety ale myslím že podľa nich by si si mohla vybrať ....ak si porovnáš tie z ekonomiky s tými z manažmentu
a na iných zase na externistov prihliadajú, nazťažujú im to - naopak občas zľahčujú.
Tak to je dobrý názor s takým spravíš každú školu...
A čo je na VSEMVS také (až až) dobre?