Viete o tom ze keď o polnoci zacnete pred zrkadlom opakovať PANI PITY PATIOVÁ 100 krát po sebe a keď sa tam potom objaví a nezlaknete sa jej tak vám splní želanie....??,,!!...ja som sa jej zatial vždy zlakla (..,, ja len ze ci sa to uz niekomu podarilo??
jj máš pravdu (..keby nemala take hnuesne tie vlasy tak by to bolo v poho lebo to hned taká cierna machuľa-no nezlakni sa:{.....ale uz sa nato trénujem..
ale tak aby som osvitil o com sa tu toci ide o to ze pokial opakujes stale to iste meno udajnej osoby 100 krat pred zrkadlom ale s ocakavanim ze sa ti zjavi podvedome si predstavujes ako bude vyzerat samozrejme ze slabise povahy este ked to maju robit o polnoci a videli aj zopar hororov si ju predstavuju dost hrozivo no a zhruba po tej stvoje akasi iskra toho podvedomia vytvori na zlomok sekundy obraz ktory je sice vyplodom fantazie ale natolko posobi realisticky ze sa locvek zlakne... tak zhruba by som to vysvetlil skusal som to tak viem o com hovorim
typek: no neviem, podla mna to neni len vyplod fantazie..ja som si ju predstavovala ako tu babu z kruhu ale táto je fakt hnusná..,, a ona by mala somnou aj komunikovat o tom zelani..,, pocula som ze uz jednemu splnila..!!
neviem asi by som si priala este dalsich 10 zelani..keby to neslo tak tiez praxy ..,, kokoos ty chces vytvorit svet pre shamanov..moja máti sa venuje shamanizmu D
Omrvinka.....noo chcela som to skusit vcera ale nejak newyslo xi som us sla pred zrkadlo a som to zacala opakovat vjes a v tom mi tam prisla mama ze ci mi sibe alebo ze co blbnem o polnoci pred zrkadlom xi tak mno snad dneska D
teraz je nastastie zima, ale keby bolo leto tak o polnoci letneho alebo toho praveho casu mam klusat pred to zrkadlo??
a este jedna: o pol noci... o polnoci mam zacat hovorit tych 100x alebo si to mam nastavit tak ze to ste poviem o polnoci... lebo ak ta prva moznost tak potom sa mi vlasne nezjavi o polnoci ale az nekor lebo to chvilu trva kym to povies, ne??
Aio...úúha máš problémy jak keby si to chcel naozaj vyskúšať D,, nooo som si istá ze...skratka ziadny pravy a nepravy cas.., ked je letny tak letny ked zimny tak zimny...a to druhé ti uz vystizne napisal zipper,dik D...ale ak ta bude este nieco trapit napis>>>>>>>
a ta teda pztz pata ci jak sa vola ta haluyacka tak ona somnou bude po slovenskz hovorit alebo co? mno niekedz to skusim ay sa nedocikam kedze budem muset 100krat zopakovat no lenze newiem ci radssej nebudme hovorit lebo nahodou sa aj pokakaaam a este ktomu byvam aj s mojou segrou taze ta si omne pomysli ale dobre no,taze ja si ju vlastne len predstavim alebo ona tam fakt bude? a to mam do velkeho zrkadla alebo staci do takeho majinkeho????
a tak ako moja spoluziacka sa vola Pata a ma tez take hrozivo velke a hunate vlasy no nie je najkrjasia ...tak co keby som to presne na obed o 12:00 polvedala pred nou aj ona by mi mohla splnit zelanie? ?
Daduliqq:---jasnacka po slovensky normalne..veru hovorit to 100krat po sebe a nepomylit sa to chce trening D...a treba take zrkadlo aby si tam videla celu hlavu.,, hej sak vyskusaj to aj s tou spoluziackou mozno to bude fungovat D
Daduliqq ked si krestanka a weris w Boha, tak wjes ze existuje aj satan (diabol, lucifer, nazwy si to uz ako chces..) ked wywolawas satana citanim zo satanistickej biblie, meditaciami pri swieckach a podobnymi wecami, tak isto ho mozes wywolat aj cez zrkadlo, wraj staci mat len zhasnute w miestnosti.. Ak neweris tak to skus, ale nedopadnes prawe najlepsie.. Co si myslis preco ked sa opytas na nabozku farara (alebo katecheta), nech nieco powie o satanizme, ti nepowie nic? Lebo wedia ze to nie je sranda..
P3tula: Ja som skusal tri krat powedat a nic sa nestalo, ale tych spominanych 6 som sa uz neodwazil..
Btw ak to uz aj niekto skusi, a fakt sa nieco stane tak staci powedat nieco w zmysle: W mene Jezisa Krista ti prikazujem odid z mojho tela..
Toto su neni moje wymysli, je to aj w jednej knihe, a moja babka nieco taketo zazila (pisala to aj do nejakych krestanskych nowin), citila ako jej od noh nieco wstupje do tela, wobec sa nemohla hybat a keby neopakuje stale dokola tu wetu, tak newjem ako by skoncila.. Kto neweri jeho problem..
tommyhot:ja ho urcite nebudem vyvolavat !ved som normalna!a ty co ho vyvolavaju su uz hned psychopati! a satan vlezie do tela len takemuu clovekovi ktory si nie je istyy zze mu Boh pomoze pretoze satan sa boji krestanov ktory su si isty a neboja sa stana a veria v to alebo skor vedia ze P.Boh im pomoze......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
že ja to skúsim iste za nezlaknem bo nič horšie ako ja sa v tom zrkedle už zjaviť predsa nemôže
...inak ona by mala vidiet aj do buducnosti.. tak sa jej potom opytaj ci tento rok este napadne sneh D
teraz je nastastie zima, ale keby bolo leto tak o polnoci letneho alebo toho praveho casu mam klusat pred to zrkadlo??
a este jedna: o pol noci... o polnoci mam zacat hovorit tych 100x alebo si to mam nastavit tak ze to ste poviem o polnoci... lebo ak ta prva moznost tak potom sa mi vlasne nezjavi o polnoci ale az nekor lebo to chvilu trva kym to povies, ne??
Inak ja som zas pocul ze ked powiete do zrkadla 6x satan tak hadajte co sa stane.. Jeden z toho skoncil na psychiatrii, takze wyskusajte
P3tula: Ja som skusal tri krat powedat a nic sa nestalo, ale tych spominanych 6 som sa uz neodwazil..
Btw ak to uz aj niekto skusi, a fakt sa nieco stane tak staci powedat nieco w zmysle: W mene Jezisa Krista ti prikazujem odid z mojho tela..
Toto su neni moje wymysli, je to aj w jednej knihe, a moja babka nieco taketo zazila (pisala to aj do nejakych krestanskych nowin), citila ako jej od noh nieco wstupje do tela, wobec sa nemohla hybat a keby neopakuje stale dokola tu wetu, tak newjem ako by skoncila.. Kto neweri jeho problem..