hlavny rozdiel medzi irskou a skotskou je ten ze skotska je destilovana vacsinou dva krat a irska tri krat teda ma jemnejsiu chut,ja osobne mam radsej cognac a brandy
@freedomko ty brzda, názvy všetkých nápojov napíšem správne ale všeobecný nie,ááno môj zlatý máš pravdu napísal som ho zle,a ty si to aj všimol??? no váu, šikulka chlapec,vie písať zložite slova po anglicky
a ty tak vies ktora je najlepsia 13rokov ma rad jej na babkinej 50tke dali cuchnut k volakemu tuzemaku a uz sa tu vyzna darmo, z kazdej znacky uz daco odpila
@frxxx "whiskey" je americká angličtina, "whisky" je britská a to nič nemení na tom, že si to napísal zle
a prečo by som nemala vedieť, ktorá mi najviac chutí? samozrejme že som rátala len tie, čo som už ochutnala (Tullamore Dew, Johnnie Walker, Jim Beam)... nechápem čo tu buzeruješ, ani TY sa očividne nevyznáš keď ani meno tej WHISKEY ( ) nevieš napísať ja netvrdím že sa vyznám len že mi chutí
@bloodsuckingvampire vau a to si sa kde docitala?jáj aha o 5 prispevkov som to vysie pisal , gratulieren ...objavili sme na birdzi dalsieho genia, ty si dako preskocila svoj teenage vek,ci sledovanie hanah montany zapijas whiskey?tak dobre?...pardon pise sa to hannah, nebudem si tu uz spasovat bo ma tu takyto geniovia roznesu, lebo oni sa nemylia a objavili na niekom chybu tak musia si dokazal neviem co ale najzabavnejsie natom je ze to bol len zamer,drobny zartik na okorenenie nazvu ankety takze tyto geniovia sa len dobre zhovadzuju...
a btw najvecsi stangasti pochybujem, ze vedia spravne pisat a napriek tomu sa v tom vyznaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A jaj, to mala byť akože whisky?
No, v tom prípade - ďakujem, neprosím. A chýba tam možnosť Slobodná Európa, ktorú by som zaklikla!
A pripomenulo mi to scénku zo stužkovej (to len tak odveci)
yummiee, milujem whiskey.
whisky sa používa pre škótske
whiskey pre írske a niektoré americké.
Whisky (Scots English) - whiskey (Irish English)
ale kupujú a dávajú mi ho samí legendárni ľudia, takže neni prablem
samozrrejme whisky a whiskey,,, fajnsmekri vedia preco su dva nazvy
Po 1.: píše sa to "whiskey". nie "visky".
Po 2.: To nie je "Johny" Walker ale "Johnnie Walker"
podľa mňa je najlepšia Johnnie Walker Red Label
tak potom tu maju tyto chybu vsaak?
a ty tak vies ktora je najlepsia 13rokov ma rad jej na babkinej 50tke dali cuchnut k volakemu tuzemaku a uz sa tu vyzna darmo, z kazdej znacky uz daco odpila
a prečo by som nemala vedieť, ktorá mi najviac chutí? samozrejme že som rátala len tie, čo som už ochutnala (Tullamore Dew, Johnnie Walker, Jim Beam)... nechápem čo tu buzeruješ, ani TY sa očividne nevyznáš keď ani meno tej WHISKEY ( ) nevieš napísať ja netvrdím že sa vyznám len že mi chutí
a btw najvecsi stangasti pochybujem, ze vedia spravne pisat a napriek tomu sa v tom vyznaju