V lete som si kúpila laptop (Lenovo Ideapad Y550) a akosi už teraz sú pánty na veku nejaké uvoľnené - celé veko sa môže samovoľne kývať v rozmedzí niekoľko stupňov. Hnevá ma to, lebo často nevie držať v polohe ako ho chcem a celé to vyzerá tak dosť labiln
No nám na notebooku sa tie pánty tiež najprv rozkývali, potom sa tam pokazil celý kontakt a bolo po notebooku Takže radšej do servisu, kým sa to nezhorší
@misor veď áno, ja nevravím, že si ho do servisu posielam sama, len sa pýtam, či to vôbec má zmysel.. bez laptopu sa mi v mojej škole fakt ťažko funguje a nechcem ho tam posielať na mesiac ak mi potom povedia, že s tým aj tak nič spraviť nevedia
už raz som ho tam posielala, fungovala som na starom laptope, u ktorého bolo len otázkou času kedy sa úplne odpojí monitor od zvyšku (tam bol problém ale v kábloch, nie v pántoch) a tá škola mi fakt dala zabrať
ja neviem ale podla mňa to v bežnej záruke asi nie je.. ja mám rozšírenú záruku a mne sa zas nekýve obrazovka ale ten pántik mám puknutý.. tak myslím že mne to spravia pretože ja mám tú rozšírenú záruku, ale tak len preto do servisu by som laptop nedávala, ale ja ho musím dať, lebookrem toho mám aj vykývaný ten konektor či jak ssa to volá kde sa pichá nabíjačka od notebooku takže asi tak a to mám ho iba od Vianoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
..kvak..
už raz som ho tam posielala, fungovala som na starom laptope, u ktorého bolo len otázkou času kedy sa úplne odpojí monitor od zvyšku (tam bol problém ale v kábloch, nie v pántoch) a tá škola mi fakt dala zabrať