Áno je to jasné - ale väčšinou chceme toho druhého pochváliť a upozorniť ho na to že sme si to všimol. Veď ako by si sa cítil keby si prišiel s novým účesom a nikto by sa k nemu nevyjadril?? Určite by sa ti zdalo že si to nikto nevšimol a že nevyzerá dobre.
Mozno je v tom aj nejaka provokacia, ja to tiez robim Ale nie, ze by som provokoval. Len vidim , ze je niekto ostrihany, tak dam najavo, ze som si to vsimol. Nikedy si to aj vsimnem, ale som ticho.
Hej, v podstate sa to da vysvetlit tak ze ludia by sa kludne mohli aj vyjadrit inak..
To ze chcu poukazat to ze si vsimli sa mi paci asi najviac..
Ale chyba je to podla mna taka ista ako to ze ludia nevedia hovorit bez toho aby pouzivali slovicka typu vlastne, ze a pod. ktore casto nemaju vo vete zmysel alebo dokazu povedat vetu kde pouziju spojenie.. typu:
"no v podstate to bolo vlastne o tom, ze ked sa to tak vezme"
ach, doriti, a ja ze sa tu rozvija brutalne filozoficka tema o paradoxoch uz musim zalozit o tom temu...no nic, takze moj nazor je taky, ze v komunikacii je bezne sa ani nie opytat, je to take neurcite v tych pripadoch, co si napisal, v knihe by sa dalo: ?! jednak clovek je prekvapeny a uistuje sa vyslovenim az zvolanim, heeeeeej ty mas fialove vlasy???!!!!!, to snad neni moznííí ...je to prirodzena reakcia...obcas neprirodzena, ked dvaja nechcu, aby rec stala uf to uz je trapne potom, cheecheeeee
aha, a este dalsia vec, ze vlastne ked sa niekoho spytam na tu jeho stenu, moze to byt aj za ucelom nie pochvaly, ale zo zvedavosti, co ho k tomu viedlo...priciny
Spytat sa hned kazdeho, "to co si si spravil s hlavou", pripadne, "pici co si spravil s tymi stenami" je urcite neprijemnejsie ako takato otazka.. , a uz sa obhajujem aby som nevyzeral ako uplny debil ze sa pytam na taketo veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
niektorí ľudia si zjavne myslia, že je to "zdvorilé"...
ale je to akurát otravné, keď sa ťa 19 ľudí z 20 spýta či si sa ostrihala....
zdvorilosť=do riti s ňou
netreba si to overovať .....
A fakt.keby mas ten new uces a nikto sa nevyjadri asi by to bolo weird
To ze chcu poukazat to ze si vsimli sa mi paci asi najviac..
Ale chyba je to podla mna taka ista ako to ze ludia nevedia hovorit bez toho aby pouzivali slovicka typu vlastne, ze a pod. ktore casto nemaju vo vete zmysel alebo dokazu povedat vetu kde pouziju spojenie.. typu:
"no v podstate to bolo vlastne o tom, ze ked sa to tak vezme"
a vlastne v prvej chvili ani nic nepovedia..
dobre vnimavy psychologicky postreh inak
Spytat sa hned kazdeho, "to co si si spravil s hlavou", pripadne, "pici co si spravil s tymi stenami" je urcite neprijemnejsie ako takato otazka.. , a uz sa obhajujem aby som nevyzeral ako uplny debil ze sa pytam na taketo veci
booze ja umrem z toho, to keby mi dakto povedal na moje steny plne plagatov, ta leti cez cely atlantik