osobne mam skusenosti s paralells a aj ked ho nemam moc potrebu pouzivat, tak som objavil recenziu este na jeden soft zvany VMWare, na ktory sa nedava moc pozornosti, ale aspon z recenzie sa mi jav
viem ze moj prispevok je zbytocny vopred vas upozornujem neviem co to je o com tocite..ale by ma zaujimalo ze apple forum to co jablka to mame riesit??
Tenpatic - pokiaľ viem tak vmware player slúži na spúštanie vyrtuálnych systémov (v playery sa vyrtuálny systém nevytvára tam sa už len spúšťa). Je to odbodná vec ako virtual pc.... Ale kedže to je v mac sekcii tak predpokladám že chce vedieť či je lepšie použiť wmw alebo paralells na virtuálne spustenie windowsu pod mac. Ale ak sa mýlim tak ma opravte... alebo si to nevšímajte...
ja osobne s tým skúsenosti nemám hoci tie aplikácie poznám... a tiež som čítal, že VMWare je lepšie, no nemám odskúšané fakt. Skús sa opýtať napr. na Macblog.sk, tu predsalen veľa ľudí so záujmom o Mac nenájdeš
Jednoznačne čo sa týka výkonu tak VMware Fusion, v beta VMware Fusion 2 už je to prostredie omnoho použiteľnejšie než predtým a použiteľnosťou prebiera výrazne Para. Najoptimálnejšie výsledky dosiahneš s BootCampom a prípadne si spustíš win cez Fusion v Macu
@13 za ten dlhy cas, co som zalozil tuto temu, som uz otestoval vsetko, vmware bol najlepsi, co sa tyka aj prace s viac diskami. teraz uz jedina chvila, ked potrebujem windows je na hranie niektorych hier (co nejdu crossoverom) na lan party a to si nahodim normalne xp na disk a pustam bootcampom. po par hodinach ten najdrahsi virus dam zase uplne prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Jednoznačne čo sa týka výkonu tak VMware Fusion, v beta VMware Fusion 2 už je to prostredie omnoho použiteľnejšie než predtým a použiteľnosťou prebiera výrazne Para. Najoptimálnejšie výsledky dosiahneš s BootCampom a prípadne si spustíš win cez Fusion v Macu