Áno videl som. 1.1.2010 keď jeden tunajší administrátor po namáhavej až dvojročnej práci vymazal AŽ JEDNO !!! vulgárne slovo s fóra. Ten sa ale narobil.
raz ako mala som sa ucila odcarovavat zapalky.. teda sesternice ma to ucili.. a vzdy daco povedali, dvihli vreckovku, nebola tam, povedali zase daco a uz tam bola..
a mne sa ju na sty krat podarilo odcarovat a uz nikdy sa nezjavila
dost ma to vzalo a odvtedy sa povazujem za viac nez cloveka
ja napisem...sa mi budete smiat...vlastne ani ja tomu neverim...ale sa pamatam, ze ked som bola este decko, bola som s mladsou sestrou v Tatrach na lieceni...a tak k veceru sme boli same na obrovskej izbe...no a cez okno sme videli- povedzme ze UFO ja si nemyslim, ze to bolo ono, urcite to bol len nejaky mrak, co tak vyzeral alebo lietadlo...ja sa uz ani nepamatam, ze aky to malo tvar a ci bola noc alebo vecer...bolo to davno...ale obe si pamatame, ze sme nieco take videli...sranda, nie
ja nie ale kamarat na intraku....ked isiel po chodbe vecer tak videl tien a aj citil ze niekto ide za nim.....no nie presne za nim ale trosku vedla... ale vtedy vysiel z izby jeden chalan a isiel smerom k nim.... a kamarat si myslel ze sa zrazili lebo isli oproti sebe ...myslim ako ten chalan a ten tien....a ked sa otocil tak tam bol len 1 clovek.....
@semhamforas , co som ti spravil ? , idiot si tu jedine TY a to mi moze potvrdit cela birdzovska komunita..., A ani ja nemozem uverit ze taky sa moze vobec narodit taky tazko retardovany clovek ako si ty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a mne sa ju na sty krat podarilo odcarovat a uz nikdy sa nezjavila
dost ma to vzalo a odvtedy sa povazujem za viac nez cloveka
(seriously.)
taketo neco podobne:
no a bol zapnuty a na nom taka utierka s takej divnej latky a sama sa kyvala akoby fukal vietor alebo neco ale nebol tam ziadny prievan ani nic.
no ale na to existuje urcite nejake fyzikalne vysvetlenie ktore ja nepoznam
Nevšímaj si takéto invidua ^^
Kašli na neho
ja vidím veľa vecí. čierne fľaky, biele škvrny za sklom. dvere ktoré sa mi furt otvárali, lebo je nová kľučka na dverách a tak.
ale @magorita ona zažila priame stretnutie