jejda ja som to videla.. ale dost davno este ked to islo v kinach. aa.. nwm ako bolo to podla mna dost dobre.. a ta posledna scena kks.. no mala som pocit ze si ju reziser vychutnal
# 3 kamili0 aaa.. co ti teda povedala ta holka co ti to vysvetlila?
no tak ja by som vam odporucila precitat si knizku.. pri nej som na konci revala ale ked som videla film revala som este viac... krasne spracovany pribeh s peknou hudbou... pre mna nebol ten zaver az taky necakany kedze som najskor 3x citala knihu ale predsa ma dostal ako vzdy niektore veci povynechavane ale co uz.. to sa odpusta vzdy..
bheh, že divný...tá scéna, kde sa mu všetci klaňajú a nakoniec padne na kolená aj rickman, no niečo úžasné, melodramatické, v tej dobe ako na mieru šitéééé....alebo mi už šibe zo sapkowského?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
# 3 kamili0 aaa.. co ti teda povedala ta holka co ti to vysvetlila?
A je pravda, parfem dokaze robit divy : napriklad na mna velmi zabera, ked ma caja na sebe lacoste touch of pink, normalne sa musim premahat