a vonu na chlapoch si nejako nevsimam.. neprekaza mi ked je bez aromy alebo ma nejaku decentnu vonu ale samozrejme mi vadi ked smrdi a este ked ma na sebe tej vonavky 3 litre
+ prirodzená jeho vôňa.. tá ma vie tak nádherne opantať, že mi z toho až šibe, skutočne.. a keď to ešte skombinuje s stou jeho úžasnou voňavkou, nemám slov.. len to vťahujem do seba..
Moje oblubene su Issey Miyake, Pure Poison od Diora,mam este jednu taku peknu lahku vonu ale netusim ako sa vola to mam od mamy , na chlapoch mam rada koreniste vone a zboznujem Armaniho Black Code
Takze pouzivam Bvlgari a Mexx Ice touch a su bohovske... a na chlapoch viem rozoznat vuni Old Spice a fetovala by som ju....a este na chpaoch tiez Bvlgari Aqua ta mi sedi,ale este kopec inych.....
Ja som minule dostala takú tú typicky darčekovú sadu s parfémom, ktorý sa mi nehorázne páčil. A potom došiel, a ja si môžem pískať, pretože ho neviem nikde zohnať *emo smajlík*
ženy príliš nevnímam to fakt musí byť. Ale chlapa zacítim takmer hneď playboy, puma fialová (moje, skvelo vonia), sladké vône, ktoré nie sú výrazné ale držia sa dlho
zbožňujem Moschino - Funny, Hippy Fizz, Light Clouds a Glamour..... a potom Salvatore Ferragamo - Incanto Shine.... ak je niečo skôr ovocné, alebo kvetinové, tak to môžem.... a ešte ma napadlo, že aj Dior - Midnight Poison mi značne učaroval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a vonu na chlapoch si nejako nevsimam.. neprekaza mi ked je bez aromy alebo ma nejaku decentnu vonu ale samozrejme mi vadi ked smrdi a este ked ma na sebe tej vonavky 3 litre
+ prirodzená jeho vôňa.. tá ma vie tak nádherne opantať, že mi z toho až šibe, skutočne.. a keď to ešte skombinuje s stou jeho úžasnou voňavkou, nemám slov.. len to vťahujem do seba..
ale zopakujem - moja najmilovanejsia je Jadore od Diora
Fleur de Santé Snow Pearl ... To momentálne používam
A smradľavé nepoznám. Len také, ktoré niekomu voňajú a niekomu nie
A co mi nevonia? Privelmi sladke vone..a nemozem citit vone vanilky a kokosu. Brrrr
pre mňa: Celebré
Oriflame & AVON rulezzz XD
ale inka mám rada brunani a j´adore...
Bond girl od AVONu
Giordani Gold White Gold od Oriflame
Puma Flowing
BVLGARI Omnia green jade- tiež perfect...
a na mužoch... v tých nemám prehľad, každopádne ma vždy vie dostať keď pekne vonia
a na mužoch jednoznačne playboy miami či jak sa to volá...
Aká vôňa sa ti páči na ženách- hlavne nic prehnane sladke..
momentalne pouzivam parfem: