už máme dva také páriky v triede.. a .. nechceme sa ich ani nič pýtať ani sa rozprávať, lebo máme pocit, že im kazíme intímne chvíľky ale tak nech sú šťastný no nie neprekáža mi to..
Alebo aj párky napríklad. Tiež by sa mali schovávať doma v chladničke, ja neznášam, keď si také dva párky predo mňa v autobuse a začnú sa strkať do rožkov a podobne :/
ja brigádujem v jednom obch. reťazci..som pri pokladni a keď idú platiť páriky, ktorí sa tam začnú bozkávať v rade, tak dosť mi to príde divné, nepríjemné..už si to môžu nechať na potom
ja vám poviem skvelý zážitok!!! raz som išla 3 hodiny v prepchatom autobuse a sedela som v päťke na druhom sedadle sprava, keď sa pozrieme smerom odzadu (napravo odo mňa niekto, aj naľavo). predo mnou sedel párik (asi prvé rande), ktorý si naozaj celý ten čas robil výter ústnej dutiny a ja som sa, bohužiaľ, nemala kam pozerať, takže som si s menšími prestávkami 3 hodiny pozerala na kolená a hudbu som mala na plné pecky, aby som nepočula to čvachtanie. no a pointa! vôbec vám nemusia vadiť tie páriky! teda pokiaľ o nich náhodou nezavadíte pohľadom, keď chlapcovi práve steká slina po líci, keďže má už hodinu roztiahnutú chrapu, a šikovné dievča mu ten slizký pramienok olíže, pričom pokračujú ďalej
ono aj celkom dosť záleží na tom, kde a kedy to dotyční robia úplne iné je, keď si sadnú na lavičku na detskom ihrisku a začnú sa tam olizovať ako nepríčetní (nie nemoralizujem, nech si robia, čo chcú, mne osobne je to jedno, len poukazujem na nevhodnosť situácie) ako keď to robia niekde v bare alebo na koncerte, tam nech si pre mňa za mňa aj súložia pokiaľ to nevidí nikto komu by to mohlo poškodiť psychiku, prípadne vyvolať príliš veľa otázok (tým myslím napríklad deti, prípadne seniorov)
je mi to jedno ...nech sa bozkávajú na verejnosti ...nepríde mi to ani nechutné ,ani nič podobné ..chcú si vyjadriť svoju lásku ...nežijeme predsa v 18 storočí ,aby sa to nesmelo ....ja sa tiež bozkávam na verejnosti s priateľom ,to je normálne
nech si robia čo chcu zazila som aj horsie....sedime si ti v krcme pri stole tam skupinka...a tam jedna baba s chalanom sa bozkavaju...jako vzdy....vtom jej ńatiahne velky vystrih vytiahne jej prso z podrsenky a zacne kruto lízať a ona sa snami ešte vyprávala....keď už tak tak to je nepríjemné ale sak ich vec aspon sme mali zazitok toto len tak dosi niekde neuvidi
@h na verejnosti som s tým zmierená, aj v krčme, pokiaľ sa vzájomne nekŕmia dve hodiny odstátou kávou so zmrzlinou a neoblizujú zo svojich telesných schránok, čo im ukvapne (trauma dňa)
pokial mi vyslovene nestoja v ceste nemlaskaju do ucha pripadne sa nejedna o chlapca o ktoreho javim zaujem ja tak mi je to celkom jedno ja to tiez robim tak pre to mam pochopenie
Mne to nevadí ale toto by vadilo každému čo sa mne a kamoške stalo takže sedíme si v Tescu autobuse tam vzadu ako su tie dlhé sedačky a tam si k nám prisadne párik a oni sa tam vkuse olizovali.A popri tom tam bol prázdny autobus nie ony si sadnu rovno za nami!!!
to už s ami veľa krát stalo že sedeli predo mnou a sa ta olizovali...a ja len "eeehhm" no nič oni sa na mňa ani nepozreli,tak som si chcela presadnúť inde len že bol plný autobus...potom nachvíľu prestali pozreli sa na mňa zasmialai sa a pokračovali v tom... mohli by sa mierniť...ale inak je to ich vec no prave v autobuse plnom ludi??
je to trapne podla mna a prekaza mi to ak to robia desat minut vkuse meter odo mna. Chcela by som vidiet vas, ci by vam to nevadilo, keby ste sli vo vlaku v kupe a dvaja by boli na sebe hodinu vkuse nalepeni oblizujuc sa. Pride mi to ako trapne upozornovanie na seba. Ved sa krotim, nie? Je to detinske...
ked sa ľúbia, tak nech sa bozkávajú, ale nech to nepreháňajú, pretože také to neustále cmukanie a mľaskanie a čistenie ústnych dutín ma privádza do zúfalstva
Prečo by mi to malo vadiť ? Však to je každého vec ,keď sa budú chcieť olizovať na streche tesca tak nech sa olizujú mne to je absolútne jedno,však to je každého vec
pokial sa len bozkaju je to v poho necumim na nich a nestopujem cas teda ... ale ked som sa tak v noci vracala domov a v nocaku si to veselo rozdavali, alebo na cely autobus "nesahaj mi pod suknu lebo mam kramy!"
a veci podobne tak toto jo.... mega zalubene pariky ...
Kedysi som bol rovnaký Teraz mám pocit že to nepatrilo veľmi na verejnosť a s drahou si dávame len sladké božteky a z lepenia sa stali príjemné, teplé objatia
Ale tak zas tí mladší nemajú toľko možností na súkromie
mne to pride maximalne nechutne.. nechapem co je dobre na tom, oblizovat sa pocas jazdy busom, etc. a este ked sa tam obchytkavaju tak, ze to uz vyzera akoby sa na mieste poobcovali.. :-! nechapem argumenty typu: vyjadruju si lasku..podla mna nie je vyjadrenim lasky to, ze jej na verejnosti vylizem obsah zaludka :/
naposledy sa mi na párty stalo, že sme sedeli v boxe a odrazu také cudzie 2 páriky (holky vyzerali ako kurvy a tí chlapi boli podľa mňa tiež takí vypatlanci vypatlaní) si sadli k nám a začali sa oblizovať, chytal jej rozkrok a cecky. Tak veď čo nech si robia čo chcú, ja sa tiež oblizujem ale keď sa tá holka usalašila na mojom ramene, som myslela, že ma porazí...tak som ju odsotila a vynadala jej, že či som ja nejaká opierka či čo
Ako napísala @h8u , je to intímna záležitosť daného páru a ak sú na verejnosti, tak tiež sa nezčnú olizovať s ľuďmi navôkol, ktorých vidia prvýkrát v živote. Klasický bozk je prirodzený, vyjadruje aj vzájomný vzťah oboch osôb, no výmena telesných tekutín má už pozadie sexuálne - a myslíte si o sebe, že ste zvieratá? (aj tak ste)
nevadi mi to vobec sak ty kokos ale ked ti to vadi tak s tym nieco rob.. ja by som sa postavila k nim a trebars by som zacala jednemu z nich kaslat do ucha alebo v autobuse by som sa tak nenapadko na nich nalepila alebo im proste povedala ze ja som asexualna a ak s tym neprestanu tak ich za 2 minuty ogrcam celych jak su. sak ked ti nieco vadi tak sa vyjadri
väčšinou mi to nevadí.. kým sa iba bozkávajú.. tá bratislavská vlaková stanica je ale naozaj občas nechutná.. minule tam bol taký asi 14 ročný párik chalan a baba a dobre že sa tam vzájomne nepretiahli.. mimo bozkávania sa hladili kde mohli.. ona sa hrala s jeho klenotmi a on s jej.. bolo to fakt nechutné.. dalšie asi 13 ročné decká si ich tam natáčali na video a ked ich zbadali policajti tak sa na nich začali smiať.. FUJ.. bolo to nechutné
na verejnosti.. kde je veľa ľudí.. to by mi vadilo.. malá pusa ok.. ale ako keď to vidím.. to môžu robiť aj niekde inde.. by sa mohli krotiť.. už len na škole kade tade tak sú páriky na sebe nalepené.. zvyk už ignorace..
ja sa cítim na verejnosti dosť zle, ale niekedy (predsa len som deko v pubertálnom veku) dostanem také chúťky... ale to mam istotu že je na okolí iba pár ľudí... inak môjmu chalanovi nezáleží na ostatných.... neriadi sa ľuďmi... to sa ani nikdy nedá každému je dobre niečo iné
@semhamforas ty máš strašný život, počúvaj na hlavnej stanici v BA som bola tri roky denno denne, v noci, ráno, nadránom, ako sa zadarilo a ja som tam nikdy nevidela žiadny homosexuálny párik.
ale tak, zapíšem si to k tvojim poznatkom o túlavých psoch- "nechodiť na hlavnú stanicu, sú tam gejoši a robia zlé veci. autor týchto myšlienok jednoducho musí mať malý, takmer až žiadny penis, inak si jeho myšlienky neviem vysvetliť."
ja som najprv aj chcela reagovať k téme, ale po tomto sa mi len smiať chce
@semhamforas ešte niečo? z diskusie o párikoch na verejnosti si spravil bielu záchytku pre cigánskych psov ty si ani neveiš predstaviť, ako sa na tebe posledné dni bavím.
nevinná diskusia o párikoch, ty to obrátiš proti homosexuálom. nevinná diskusia o náhubkoch pre psov, ty to obrátiš proti Rómom. Veselo ma častuj ako chceš, pre mňa si jediným fanatikom z nás dvoch práve ty bodaj by si si niekedy namiesto hlavuhore prečítal gramatiku a konečne sa naučil, ako je to s ypsilonmi a jotami v slove psi/psy.
@uspavanocka že 20 minut ? to su len nejakí rekreačni zaľubenci pravidelne ak idem busom do školy (cca 2-2,5h) tak každy tyždeň stretavam jeden parik, ktory je celu cestu na sebe D čiže to už je vytrvalostne _D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
do nich je ta hovno!
a je mi to totálne jedno
ale osobne si neviem predstaviť, že by som sa bozkával s babou v autobuse alebo kde je veľa ľudí. taký blbý pocit, že sa tí ľudia dívajú
@jana2710 a kupujú kondómy?
Hh, ale nie... No mne to nevadí, prečo aj
Síce niektoré páriky to vedia prehánať... ale veď láska je láska
No problemo
A v autobuse som to nezažila, v autobuse spím.
a inak je to také čudné toto robiť v buse, či obchode
a keby som chcela byť miernejšia, tak niečo v zmysle @4
..kvak..
Podľa mňa je to natoľko intímna a súkromná vec, že mi príde totálne odveci, nechutné a zvrátené, aby sa na to pozeralo XY ďalších ľudí.
mne to ani tak nieže vadí ale keď mám depku alebo ma nechá chalan lezie mi to riadne na nervy ale len z dôvodu že im závidím :´(
a veci podobne tak toto jo.... mega zalubene pariky ...
a nemám ani rada, keď ja sa musím s niekým na verejnosti..je to také..fu ja neviem, radšej keď sme sami dvaja a tak..
Ale tak zas tí mladší nemajú toľko možností na súkromie
Keď chcem priateľku pobozkať tak ju pobozkám, banda obmedzencov mi v tom nezabráni
...a trochu mi to je aj luto:/
ale tak, zapíšem si to k tvojim poznatkom o túlavých psoch- "nechodiť na hlavnú stanicu, sú tam gejoši a robia zlé veci. autor týchto myšlienok jednoducho musí mať malý, takmer až žiadny penis, inak si jeho myšlienky neviem vysvetliť."
ja som najprv aj chcela reagovať k téme, ale po tomto sa mi len smiať chce
» www.cas.sk/clanok/159570/p...
"Napádanie na ulici či voľne pobehujúce psy nie sú ničím nezvyčajným."
tie svine z noveho času sú asi rovnaký dementi ako a čo?
nevinná diskusia o párikoch, ty to obrátiš proti homosexuálom. nevinná diskusia o náhubkoch pre psov, ty to obrátiš proti Rómom. Veselo ma častuj ako chceš, pre mňa si jediným fanatikom z nás dvoch práve ty bodaj by si si niekedy namiesto hlavuhore prečítal gramatiku a konečne sa naučil, ako je to s ypsilonmi a jotami v slove psi/psy.
furt to mám v škole.. zabila by som ich.. toto je podľa mňa súkromná vec. okey, pusa, dve, ale toto?
mľask, mľask...