25. idem do Paríža....teraz som počul že napr. 4 svalnatí chlapi si okolo teba stanú a okradnú Ťa aj na ulici.Alebo kludne aj autobus zastavia a vykradnú,alebo-je tam vraj veľmi veľa černochov- ak sa len zasmeješ alebo čo tak Ťa zmlátia,prípadne aj horšie
Treba sa niekoho chytiť a nepustiť! Respektíve skúsiť "Travel buddy" » www.travbuddy.com/... » www.travel-buddies.com/...
Najlepšie je neísť sám! ... A Paríž má len určité časti nebezpečnejšie .. avšak keď si pobeháš "MUST SEE" ako napríklad eiffelovku, invalidovňu atp .. kde je veľa ľudí, veľa turistov a nie si sám! preŽIJEŠ
Som bola so školou, autobus zastal pred hotelom, učiteľka nám vysvetlovala pokyny kym sa ubytujeme dvere na autobuse boli otvorene, cernoch utekal, schmatol penazenku a utekal dalej..
Potom že este zvyknu kradnut ked ides vytahom na eifdelovku, vo vytahu je veela ludi kazdopadne treba davat bacha
Dvakrát som bola v Paríži a nič sa neudialo... Či už mne alebo niekomu inému černosi sú jedni milí ľudia- bitku som videla len keď sa nevedeli dohodnúť kto mám ponúkne lacnejšie prívesky pred Versailles (a aj to sa po pár fackách vyriešilo)... Jediné na čo by som si dávala pozor sú peniaze a foťák, ale tento problém je asi všade :/ hlavne nenos doklady spolu s peniazmi... A nosiť peniaze v peňaženke tiež nie je bohviečo- ja som ich nosila v prednom vrecku na džínsoch a všetko bolo ok a k tým štyrom svalnatým chlapom- pokiaľ idete skupinka tak ti podobné individuá nemajú čo spraviť
keď som bola v Paríži nič také otrasné sa nestalo, teda až na kradnutie dokladov v metre a tak, ale varujú tam všetkých pred tými černochmi, čo sú pod tým najvyšším bodom Paríža (vypadol mi názov) a privezujú náramky priateľstva a potom ťa naháňajú, že im dlžíš a teda väčšinou sa aj pobijú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.travbuddy.com/...
» www.travel-buddies.com/...
Najlepšie je neísť sám! ... A Paríž má len určité časti nebezpečnejšie .. avšak keď si pobeháš "MUST SEE" ako napríklad eiffelovku, invalidovňu atp .. kde je veľa ľudí, veľa turistov a nie si sám! preŽIJEŠ
držím palce
Potom že este zvyknu kradnut ked ides vytahom na eifdelovku, vo vytahu je veela ludi kazdopadne treba davat bacha
Ale ako ano, je tam strasne vela cernochov.