Je tu niekto kto mal na poznavacom zajazde v Parizi?Alebo len tak s rodinou? Setrim si totiz na nejaky vylet tam ln neviem ako sa pohybuju ceny. Zacal som sa sam ucit aj francustinu velmi sa mi paci ten jazyk a strasne by som chcel navstivit aj toto mesto
videla som mesto a okolie ale nejako ma to neohúrilo, milujem francúzsko, jazyk, mentalitu ľudí, kultúru ale proste Paríž ma ešte raz neláka a je to dosť špinavé mesto
nebol som tam,ani ma to tam nelaka..radsej by som sa isiel pozriet do bosny a hercegoviny,srbska,alebo macedonska tam je to take divoke nie ako to "teple"francuzko
Paríííž chcem sa tam vráátiť...nádherné mesto...úžasní ľudia...ale ak sa chceš dohovoriť, nauč sa po frj! inak..ruky nohy, jedine
a Paríž sa nedá rozkúskovať...musíš prejsť všetko eiffelovka, louvre, víťazný oblúk, notre dame, versailles...mňa v túto nočnú hodinu ani nenapadne všetko...ale zamilovala som si Francúzsko s Parížom na prvýkrát
ja som bola pred rokom vo Francuzsku aj v Parizi ... co sa mi pacilo najviac? ... asi vsetko, lebo ked som sa vratila domov, doslovne sa mi zhnusilo Slovensko ...
hej Ferancúzsko je krásne, bola som aj v Paríži a je to pekné(aj keď pohľad z eiffelovky ti pripadá akoby si kukala na betónovú džungľu) ale inak pekné a milé mesto...je to tam oproti slovensku asi tak 3x drahšie sa mi zdá(nepamätám sa moc) ale ja som mala za celý výlet so sebou vreckové 140eur ale to som bola 2 týždne a všelikde takže to neber ako sumu ktorú by si naozaj trebalo vziať(ja by som to na paríž odhadla na takých neviem 50 eur?ak nie si náročný typ
nikdy nechod s cestovkou, vybav si letenku abo bus, najdi si ubytko, v nejak F1,prestuduj si mapu a saaam po parizi. ja som bola so skoly...a bola tu nuda....aj ked pariz ta ocari,zamilujes si ho. a lepsie je chodit sam,rozvrhnut si cas a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
videla som mesto a okolie ale nejako ma to neohúrilo, milujem francúzsko, jazyk, mentalitu ľudí, kultúru ale proste Paríž ma ešte raz neláka a je to dosť špinavé mesto
ale potom som bola s matkou len tak, a joj, ach, ňuňu, milujem to mesto strašne, STRAŠNE, hrozne veľmi.
jsem nejbohatší z bank nad Seinou,
mám víc než krupiér
a stíny Sacre-Coeur nade mnou.
bonsoir, mademoiselle Paris.
a Paríž sa nedá rozkúskovať...musíš prejsť všetko eiffelovka, louvre, víťazný oblúk, notre dame, versailles...mňa v túto nočnú hodinu ani nenapadne všetko...ale zamilovala som si Francúzsko s Parížom na prvýkrát
Ale keby som mohla ísť..neváham
chystám sa tam ked budem mať 15 ale bez ziadneho zajazdu proste sama s kamoskou.
nikdy nechod s cestovkou, vybav si letenku abo bus, najdi si ubytko, v nejak F1,prestuduj si mapu a saaam po parizi. ja som bola so skoly...a bola tu nuda....aj ked pariz ta ocari,zamilujes si ho. a lepsie je chodit sam,rozvrhnut si cas a tak...
dufam ze buduci rok mi ten pariz uz konecne vyjde