Mne sa tam najviac pacil Vans a Burton..ako inak Ale inak taleto vylety moc neoblubujem. Niet nic krajsie ako ist niekam vooon, kde je sneh, ticho, malo ludi, ziaden konzum a priroda.
A aby som neodbiehala od temy..hmm ja som tam bola iba raz a aj to autom... takze neviem...
Inak lepsi outlet komplex je na ceskych hraniciach s Rakuskom, len je to o dost dalej ale vraj podstatne lepsie. Nebol som tam este ale skusim to najst a ked najdem dam vediet kde to je.
Ach jaj ludia, nic v zlom bola som tam uz milion krat lenze vzdy autom takze tie rady niektore su mi na nic ja len potrebujem vediet ktorym smerom atd ist zo staniceeee
@parazita pozri si satelitné snímky na google maps. vysvetliť to písomne je trochu problém. je to asi 25 minút chôdze, väčšinou po asfaltke, nie však všetko. cesta nie je nijako zložitá, avšak po prvý raz odporúčam sprievodcu.
@takzvany som pocula ze pri tych poliach tam vedie ta cesticka? a za ked vyjdem zo stanice tak rovno hore po ceste a na krizovatke doprava? a potom dalej uz netusim
@Parazita myslim ze stoja 15euro na 1osobu ale este si to over a v listku na vlak ked ho kupujes na stanici mas aj celodenne mhd vo viedny kde maju najlacnejsie to neviem ale ak chces ist do stredu mesta tak chod na mariahilfestrase a tam to je najdrachsie a maju tam aj mcdonald kde predavaju v kelimkoch na kolu pivo a myslim ze z ba bude najlepsie ist na Wien,Südbahnhof a chcem apelovat ze tam maju tiez take obchody ako unas .....
a nazaver neviem ci poznaz takeho jedneho slepeho co si raz zaspieval z dvorskim v modrom z neba ale on tam spieva a tak si zaraba.....
tak a toto je asi najvicerpavajucejsia odpoved o wien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pre každého majú inde, podľa toho ako sa rada obliekaš
@takemeaway zda sa mi ze niekto hovoril ze dako okolo 3 E stoji do Parndorfu...
A aby som neodbiehala od temy..hmm ja som tam bola iba raz a aj to autom... takze neviem...
. . . Ale keď tam pôjdete tak si zoberte hodne vela peňazí!!!
ti vravím že takto ti to sotva vysvetlím. aj keby som tam sám išiel, tak radšej si osviežim pamäť a pozriem si satelitné snímky diskutovanej oblasti.
ešte je dôležité správne si pozrieť spiatočné vlaky. raz sa mi s kamarátom podarilo zle odčítať odchod a sedeli sme 90 minút v čakárni.
no a cesta vlakom vtedy stála 120 korún vrátane cesty späť
dnes môže stáť maximálne 6 eur
a nazaver neviem ci poznaz takeho jedneho slepeho co si raz zaspieval z dvorskim v modrom z neba ale on tam spieva a tak si zaraba.....
tak a toto je asi najvicerpavajucejsia odpoved o wien
by matias
ja potrebujem ten parndorf