Zajtra to tu už bude zahádzané inými fórami,ale chcem sa opýtať či počúvate taký štýl hudby. Ja som na tom priam závislá,vždy mi to neskutočne zlepší náladu..
inak vseobecne mam rad electro swing az normal swing, takze odporucam autorov ako Caravan Palace (Suzy, Jolie Coquine), Tape Five (Dixie biscuit, Bad boy good man), Belleruche alebo G-Swing
@chanteuse mi hovor, parova mam celu tvorbu v high quality .flac formate (ma to kua 3GB, ) , Tape Five ma genialny album Tonight Josephine!, personal favourite je
(ano ta deva je pekna, ale nie je to nou, ale songom, )
inak dobry blend je aj klasika (zastupena violou) s dubstepom,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pozri si chalana TSC ako na to dobre tancuje
inak vseobecne mam rad electro swing az normal swing, takze odporucam autorov ako Caravan Palace (Suzy, Jolie Coquine), Tape Five (Dixie biscuit, Bad boy good man), Belleruche alebo G-Swing
wau týpek vie o__O
inak díky za tipy milujem také staronové vecičky..
inak dobry blend je aj klasika (zastupena violou) s dubstepom,
joj toto mi ideš úplne na strunu..a tie husle mega až plakať sa mi chce
inak som myslela,že všetci už spinkať budú poslušne
som nezmar no ... ale akurat som dopisal co som chcel do poznamok, zhasol a idem pomaly zaspavat tu pri tom,
pusti si od nej napr.
to je zas spojenie violy a housu ... ale proste cela jej tvorba je prijemna, aj co ma s takym typkom o Skyrime
ked je hudba dobrá ani slzy nie sú zbytočné
milujem klasiku v takom spojení..a mimo iné aj pekná je..
Zajtra si popočúvam viac..idem učiť zase tak dobrú noc potom
a skoro som zabudol na klasikov Club des Belugas pri tom ESku, tu je favourite: