Ahojte, hladam si kamošku (kamoša pripadne) na cvičenie vo fitness centre v BA.
Mojim zaujmom je v prvom rade dostat sa do formy, čiže by šlo o pravidelne cvičenie.
@sasuke Nie. Chodil som do Creative Sport Centrum, ale keďže už tam neštudujem, tak tam chodiť nebudem.
Musíš ísť raz sama, poprosiť niekoho, že nech ti ukáže to a hento a už to budeš mať aj s prednáškou a stálym dohľadom.
@sasuke Preto kamošky chodili radšej do ženskej posilky, aby ich chlapi neočumovali.
Inak tam bolo v pohode, aj dosť žien tam chodilo, cez týždeň tam mali aj tie svoje fit- niečo veci.
Stroje sú tam super, je to nová posilka. Študent platil 2,7.
A ty kde tam pracuješ?
@pisik Bral som iba proteín zo začiatku. Teraz som si upravil stravu, je tam dosť bielkovín, tak skúšam úplne bez všetkých pomôcok a ide to mega ťažko, ale ešte vydržím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Musíš ísť raz sama, poprosiť niekoho, že nech ti ukáže to a hento a už to budeš mať aj s prednáškou a stálym dohľadom.
Inak tam bolo v pohode, aj dosť žien tam chodilo, cez týždeň tam mali aj tie svoje fit- niečo veci.
Stroje sú tam super, je to nová posilka. Študent platil 2,7.
A ty kde tam pracuješ?
a nestudenti nevies ?
3 € asi. Ale ak máš zadara v práci, chodil by som tam, potom môžeš ušetrené minúť na niečo lepšie.