Myslite si ze je este mozne aby ste s vasim prvym partnerom stravili cely svoj zvysok zivota? V minulosti to bolo bezne, ved sa ludia brali uz v 17tich a partnerov tak nestriedali.. len teraz mi to pride az neuveritelne ak chodia spolu napriklad od 15tich
Pocula som ze moja babka alebo prababka z maminej strany sa vydavala ked mala 15r.! A uz v 18ke bola sklamana z lasky...dalej neviem ako to pokracovalo... ale to bola uplne ina doba,zaciatok 20.storocia Ale dievca zase si uvedom ze v minulosti tie manzelstva a partnerstva neboli skoro nikdy z lasky ale z donutenia,alebo podla vyberu ich rodicov,zeny si nemohli vybrat chlapa ale chlap ich a preto to aj tak napicu vzdy vyzeralo a bolo,som rada ze dneska sa svet obratil o 360stupnov inym smerom,neviem si predstavit ze by mi niekto zariadil moj osud a hlavne partnera,za nic! Nemyslim ze tie zeny ked aj s muzmi cely zivot boli do ich smrti ze to robili z cistej lasky k nim,skor z povinnosti,dneska sme nastastie vsetci slobodni v tomto tak preto si kazdy vybera koho chce,kolko partnerov chce a zije ako chce Nie sme predsa v stredoveku doba je ina
A take pripady ako si sa pytala v poslednej otazke dneska sice su,ale velkou raritou ja osobne takych ludi nepoznam
ja tiež neverím v lásku na celý život....ale tak nikdy nehovor nikdy....možno sa ešte niekto taký nájde čo má jedného partnera za celý svoj život a po celý svoj život....
A prečo by sa nedalo? Každý človek je svojský, niekomu to vyhovuje a inému nie.
Ja som momentálne v takom rozpoložení, že si iného ako súčasného chlapa neviem pri sebe predstaviť. A ak budem spokojná a šťastná, tak mi vôbec nevadí, že bude jediný.
petika-presne to si myslim aj ja...baby chcu co najviac striedat chalanou aby boli IN...a je to trapne podla mna...moj chalna je moj vlastne prvy...chodim s nim skoro dva roky...a som velmi sdtastna..tak zatial si myslim ze sa to da.....ved napriklad sestra mojho otca sa vydávala v 15...a to bolo len pred 30 rokmi...
presne taky isty nepoznam.. ale moja kamoska chodi z o 5 rokom starsim sracom uz asi rok a pol.. pricom ona ma teraz 15 sila co? hovori ze to este nerobili.. ja jej neverim..
PREBOHA, AJ KED SA NAZACIATKU MILUJU A AJ KED SPOLU STRAVIA CELY ZIVOT, NIKDY TO PO 20 ROKOCH NEBUDE TO, CO PRVE RANDE... LASKA ODCHADZA VELMI SKORO, CO DO CELEHO ZIVOTA. V podstate nie je ani normalne, aby spolu dvaja boli cely zivot, sak to je proti prirode , ziaden zivocich to tak nerobi, niektori dokonca svojho partnera po pareni zozeru...
Neviem, ci je to mozne, ale kamoska ma sestru, ktora so svojim manzelom bola od 15, bol to jej prvy a sus polu stastni A takisto aj sestra dalsej kamosky Takze myslim, ze sa to da
ja si myslím, že to tak môže byť, ked sa dvaja nájdu a neupadnú do stereotypu, tak prečo nie ? a súhlasím s komentom č. 12, presne vystihnuté určite sa to dá
nevidim nic zle na tom ze ludia neskoncia s prvym koho maju ved to je normalne clovek prejde vselicim a potoma pson moze porovnavat a lahsi ezistit kto je ten pravy
ja teda na lasku na cely zivot fakt verim ide len oto nevrhnut sa kazdemu do naruce po dvoch tyzdnoch mojho chalana som spoznavala 4 roky!! .. a az pak sme spolu zacali chodit ... uz to bude rok aj 7 mesiacov teraz 6 ... a stale sa milujeme .. necitim potrebu kurvit sa alebo zajebavky a tak ... chcem iba jeho milujem ho a potrebujem ho kao kyslik .. ..vzdy ked pride zamnou tak som usmiata od ucha k uchu ze som snim .. jednoducho srdiecko bucha iba pre neho a dufam ze to tak ete dlho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A take pripady ako si sa pytala v poslednej otazke dneska sice su,ale velkou raritou ja osobne takych ludi nepoznam
a k tej minulosti: z tyx staryx filmov mam skor pocit ze kazdy kazdeho podvadzal
podla mna sa to aj da..len v dnesnej dobe chcu baby striedat frajerov a cim viac ich striedas tym viac si IN -moj nazor
alebo je to o stasti, ze hned na prvy krat najdes toho praveho..
Ja som momentálne v takom rozpoložení, že si iného ako súčasného chlapa neviem pri sebe predstaviť. A ak budem spokojná a šťastná, tak mi vôbec nevadí, že bude jediný.
A vieš ako vyzerá obrat o 360 stupňov?