na akciu chodím skoro každý víkend, zatiaľ som ani raz nebola "spitá" (hej, vypijem si, ale vždy len tak, aby dobre bolo.. ) a "zábrany" padli minule prvý krát aj to s niekym, kto sa mi páčil už dlhšie ..
ja sice chodim na akcie len sporadicky (my starsi uz nemame sily organizovat kde jake domovice), ale spity byvam kazdy vikend a nevidim na tom nic zle.. cely tyzden v praci, tak aspon ten vikend nech stoji za to... i ked je pravda, ze za posledne 3 tyzdne som bol strieskany aj cez tyzden, kedze bola firemna party, niekolkokrat sme boli na vianocnych trhoch a tak
Ja som večne pozývaný na párty elegantného štýlu, privátne.
Koncerty, galavečery, krásne párty. A žije sa mi vynikajúco. Som človek nespavý, s časom teda problém nemám, čo sa týka alkoholu, pijem aj tak príliš často a čo sa týka ludí a atmosféry, nových ludí spoznám rád a atmosféra je vždy príjemná. Takže nemám sa čo sťažovať.
Niekedy to bolo tak škola čakalo sa na víkend proste piatok, sobota niekedy to možno sa aj potiahlo pecka časy , ale teraz už je to iné práca nočné, víkendy v práci kamoši poodchádzali, preto už len ticho závidím. , ale sem tam sa to stane aj mne ešte
@33 Na galavečeri som bol naposledy pred cca. 2 mesiacmi. Ale to ty nemôžeš vedieť, keď si slopal zo zeme grc a vysmážal nejakého Dunča zatial čo ostatní húlili chlpy z riti.
je rozdiel pit a pit, je rozdiel zurovat a zurovat, party nie je len o chlaste, ale aj o ludoch, zabave, hudbe a tak ... asi 5x minimalne som bol v Lazo diskotekovat a strasne sa bavit, tancovat, smiat sa a kecat pri troch pivach za vecer,
a podobne, cajovna 5h stravenych pri shishe a cajiku, hrach a genialnej zabave a aj v piatky
nie, nie je to len o chlaste, ale moze to byt doplnok
ja sice taky clovek nie som, ale zavidim im to, ze sa dokazu tak dobre bavit a hlavne, ze casom budu mat super spomienky... zatial co ja budem spominat akurat tak na nic.
a okrem toho, prečo by som si mala o nich niečo myslieť? prečo by ma mali zaujímať cudzí ľudia? vadilo mi to len u jedného človeka, a ten to už nerobí, ostatní ma naozaj netrápia -.-
Milujem párty ale nenávidím keď sa na nich niečo doserie ... napr. v sobotu sme kamarátovi vytopili kúpelku a podpálili mirkovonku ako najprv to bolo sranda ale keď človek začne triezieť nieje mu všetko jedno
V prvom radi si myslím že KOKOT je ten čo súdi iných podľa toho či sa idú alebo nejdú spiť cez víkend, iba za to že oni presedia celú mladosť zavretí doma na riti. A teraz nepodporujem aby sme sa každí išli každý víkend spiť pod obraz boží, len ma dosť irituje ak niekto nevie nič iné ako sedeť na birdzi a pičovať.
@candy36 Nie som fake, ty piča trápna kurva rozgajdaná suka prijebaná.
Odrežem ti piču a tvojmu bratovi kokot. Potom to jebnem do mixéra a vypijete to
Správaj sa už normálne ty štetka chujebácka, sprav si normálny profil, nezáviď, nestrápňuj sa, nerob samé pičoviny a nepoužívaj tie jebnuté slová rofl a jj. O____o
@roman103 slovo rofl používam len keď chcem napísať toto: čiže smajlíka, a toto (vytočiť ťa) bolo presne to, o čo mi išlo, ani som nemyslela že to pôjde tak rýchlo, maj sa ty debilné rozmaznané decko
no ja si neviem predstavit co ine by som asi v piatok a v sobotu v noci mala robit.... doma na riti sediet sa mi nechce a v noci sportovat alebo sa prechadzat po prirode asi nebudem. Mimo to milujem spoznavanie novych ludi a odkedy takto zijem tak som ich spoznala viac ako dost a niektori su naozaj aj dobre osobnosti ... nehovorim ze sa musim ozrat ale vypit si vypijem a milujem sa cez vikend dobre vytancovat a vyrozpravat a jednoducho vyzit tak, aby som mala dobry pocit z vikendu, ze som ho len tak nepresedela niekde doma na nete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
moja krvna skupina
kto je so mnou ???
nemyslím si o nich nič
Ja som večne pozývaný na párty elegantného štýlu, privátne.
Koncerty, galavečery, krásne párty. A žije sa mi vynikajúco. Som človek nespavý, s časom teda problém nemám, čo sa týka alkoholu, pijem aj tak príliš často a čo sa týka ludí a atmosféry, nových ludí spoznám rád a atmosféra je vždy príjemná. Takže nemám sa čo sťažovať.
Si musíte pustiť nejaký party song.
Delik - Bum Bum
Gary Caos - Party People
Dj Antoine - Welcome to St. Tropez
Sak Noel - Loca People
niekedy spitá som, niekedy nie
čo myslíš tým padaním zábran naozaj neviem, každý má svoju morálnu hranicu
a proste, keď to nevadím tým ľuďom, čo to robia, tak čo? je to ich čas a peniaze
ked si na to co prepijem zarobim a nikoho nevinim za to co som vyvadzala len seba, kazdeho je velke hovno do toho co robim.
a podobne, cajovna 5h stravenych pri shishe a cajiku, hrach a genialnej zabave a aj v piatky
nie, nie je to len o chlaste, ale moze to byt doplnok
aj v pizzerke mali vcera akciu
@roman103 aj ja poznám jedného Romana a je to asi taký debil ako si ty
+@33 , @34
a okrem toho, prečo by som si mala o nich niečo myslieť? prečo by ma mali zaujímať cudzí ľudia? vadilo mi to len u jedného človeka, a ten to už nerobí, ostatní ma naozaj netrápia -.-
Však je pochopitelné, že pozvánka príde rodičom, ale prísť môžem aj ja.
@50 to je moja odpoveď
Odrežem ti piču a tvojmu bratovi kokot. Potom to jebnem do mixéra a vypijete to
Správaj sa už normálne ty štetka chujebácka, sprav si normálny profil, nezáviď, nestrápňuj sa, nerob samé pičoviny a nepoužívaj tie jebnuté slová rofl a jj. O____o
P.S. ja mám normálny profil!
Ľudia ju majú radi,je spoločenská u všetkých veľmi obľúbená... Hovorím si,prečo nie? Prečo sa nebaviť keď je na to vek?
Nehovorím však o dievčatách čo sú ožraté ako svine ... To je už trošku iná téma..
ale inak je mi to jedno, nech si každý robí čo chce, ak tým niekomu neubližuje.