nevedela by som si to predstaviť bez piva, dáke špekačky, my sme sa vyšantili na hrách ako človeče napíj se, a takí potom hrali twister, samozrejme hudba, poskrývané flaše po lese a indície na hladanie, výlet k jazeru v okolí ak je, neviem, hocičo
tak ja alkohol nie.... ale ostatné čo by som uvítala.... určite nejak spoločenské hry, najlepšie asi aktivity a podobné.
čo sa jedla týka tak ako je tu spomínané nejaké tie špekačky, klobaska , slankinka... proste čo sa dá upiecť na ohni a určite grilované krídelká a kadejaké iné mäsko ....
@zayl áno, popri totálnych koninách by sa to dalo označiť za menšiu koninu, ale to je tak všetko...
podľa čoho určujeme pohlavie? podľa nejakých pohlavných znakov. čie pohlavné znaky má ten človek? mužské. teda je muž. to, že sa narodil ako žena, je v jeho prípade minulosť. a to, ako sa on cíti, by mi prišlo v tomto prípade už totálne irelevantné.
ak sa ja cítim napoly ako kôň, napoly ako človek, pôjdem sa teraz biť na súd, že som kentaurus?
Wodka cranberry jack vino a veela piva a takisto mineralka...potom soagety soekacky klobasy kecup vela chlebaa a rozkov a sackove polievky cipsy a rozne keksy a spolocenske hry hocijakee a kolaaace a proste tak a este gitaraaa a v noci pri ohni ..a niekoho kto vie rozpravat vtipy ...a huraa party moze zacat..a nejaka chata uprostred lesa ...aa este som zabudla repraky a notas na hudbu
alkohol,potom klobásy,špekačky,párky,možno kuracie mäsko,zeleninu hocijakú,kečup,horčica,pečivo,vody šeljaké aj bublinkaté,potom chrumky,keksy,čipsy,robiť napríklad môžete to jedlo pripravovať,poprtiom sa opalovať,keď tam je poblíž voda,tak v nej sa kúpať,hrať volejbal napríklad,alebo enajký iný šport,vyprávať si nejaké strašidelné historky večer a tak a ešte vodnú fajku !!
@orphanka do prkna, gitara, ešte že píšeš, bol by som zabudol a sáčkové polievky asi nie, polievka sa uvarí pomocou kuchára
@mm47 pretože 9 z 10 ľudí alkohol očakáva a ten jeden, ak nechce, tak nech nepije, je to jeho vec.,, nebudeme predsa robiť tak, ako chce taká menšina, ale tak, aby bolo spokojných čo najviac ľudí..
@salkoo nj, vodnú fajku, pôjdem kúpiť, bol by som zabudol už...
@henci a aké drogy? jediné normálne čo by šlo, tak zelená.... na večerné chichtanie alebo máš iné skúsenosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a náhodou, ja by som sa bez toho alkoholu zaobišla pokojne, ale kofola čapovaná by sa tam mala vyskytovať
čo sa jedla týka tak ako je tu spomínané nejaké tie špekačky, klobaska , slankinka... proste čo sa dá upiecť na ohni a určite grilované krídelká a kadejaké iné mäsko ....
podľa čoho určujeme pohlavie? podľa nejakých pohlavných znakov. čie pohlavné znaky má ten človek? mužské. teda je muž. to, že sa narodil ako žena, je v jeho prípade minulosť. a to, ako sa on cíti, by mi prišlo v tomto prípade už totálne irelevantné.
ak sa ja cítim napoly ako kôň, napoly ako človek, pôjdem sa teraz biť na súd, že som kentaurus?
@mm47 pretože 9 z 10 ľudí alkohol očakáva a ten jeden, ak nechce, tak nech nepije, je to jeho vec.,, nebudeme predsa robiť tak, ako chce taká menšina, ale tak, aby bolo spokojných čo najviac ľudí..
@salkoo nj, vodnú fajku, pôjdem kúpiť, bol by som zabudol už...
@henci a aké drogy? jediné normálne čo by šlo, tak zelená.... na večerné chichtanie alebo máš iné skúsenosti?