hm akožee san nicolausky nakup kopu vodky kopu džusovv , fernety s colou piwaaa , fuu whisky tee su superr a všetko tekute ovocne k tomu sprite a tonici teda my take tak to slopemeee a taka hruška a vinea to je fajneee a .... juu shak bars co je fajneee
to nerozmyslaj co kupit nabehni do shopu a kup vsetko co zbadas a chuti ti
ja by sm bral pinacoladu, sex on the beach, capanegru, havanu a mozno este tu hrusku s vineou co spomina @zichy , ja keby sm mal mat ted party tak kupim urcite toto a este nezabudni na ochutene najlepsie citronove mineralky na rano to je bonus...
kup si kybel, mrte konzerv ovocia,jahody,ananas,grep,pomarance a asi 5l vodky.
Zalezi kolko ludi prijde,ale tak 2 kyble 15 litrove by mali stacit.
Ovocie daj do kyblov a zalej vodkov,nechaj cez noc vyluhovat v ladnicke..a ver tomu,ze to bude pecka... osvedceny recept.
Vsetko zavisi od prachov... Chlast sa na party vacsinov nosi ale pre istotu nieco kup,nejake vino,biely a tmavy chlast a nejake nealko.Tiez nejake slane krekry alebo daco sladke.
Ked sa ludia nadrbu,byvaju hladní,takze ak nechces mat vybrakovanu ladnicku,nieco im priprav.
Tiez by bola vhodna daka nadoba na grcky a popolnik niekde vonku.
No...pozri sa.. podla toho co ti ludia lubia.. u nas si vacsinou aj tak kupuje kazdy za seba, lebo vacsina lubi nieco ine.. aj ked borovicka sa skoro vzdy kupuje spolocna lebo ta u nas frci.. becherovka je dobra a vodka nesmie chybat (ja ju sice nelubim, ale je bez chuti a vacsina ju pije)...joj a ked seres peniaze, tak si mozes kupit jacka danielsa zatial poznam iba jedneho cloveka ktoremu nechuti.. vraj chuti ak savo.. no iste.. ozaj, napr. my tento tyzden sa chystame spravit to ze zlejeme vsetok chlast do taniera a budeme to jest jak polievku lyzickou.. tesim sa jaj...pepermintka je celkom dobra. a kto nelubi chlast vobec nech si prinesie tampon, necha nasat chlastom a strci pod pazu.. funguje, funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(a to už je pekný pátek od vtedy )
ja by sm bral pinacoladu, sex on the beach, capanegru, havanu a mozno este tu hrusku s vineou co spomina @zichy , ja keby sm mal mat ted party tak kupim urcite toto a este nezabudni na ochutene najlepsie citronove mineralky na rano to je bonus...
Zalezi kolko ludi prijde,ale tak 2 kyble 15 litrove by mali stacit.
Ovocie daj do kyblov a zalej vodkov,nechaj cez noc vyluhovat v ladnicke..a ver tomu,ze to bude pecka... osvedceny recept.
Vsetko zavisi od prachov... Chlast sa na party vacsinov nosi ale pre istotu nieco kup,nejake vino,biely a tmavy chlast a nejake nealko.Tiez nejake slane krekry alebo daco sladke.
Ked sa ludia nadrbu,byvaju hladní,takze ak nechces mat vybrakovanu ladnicku,nieco im priprav.
Tiez by bola vhodna daka nadoba na grcky a popolnik niekde vonku.