Moja pár tvoriaca súčasť už nepôsobí na birdz, aspoň nie tak ako by mal a o inom páre tu nemám ani šajnu Bo ja tiež sa už nevenujem birdzu tak aktívne akoby sa slušalo
ja a @siss presne ako pisete a spoznali sme sa na birdzi a sme spolu uz skoro 7 mesiacov. A budeme spolu este 700 rokov to ani birdz tolko nevydrzi a lubime sa a jebeme na vas teda nie na vsetkych ale jebeme nie este nie ci vlastne ano! Teraz neviete ci ano alebo nie, ze? hahaha a aj sa smejeme spolu a sme šiši jedine za co som birdzu vdacny je, ze som ju spoznal!
aj tak najnadhernejsi su @feerinko a @darklady666 :p :p a seci si hovorne co chcete myslim ze este ziaden parik nebol tak velmi a v dobrom komentovany usermi xD
@balbinka a rozpiseme ako sme sa spoznali, alebo sa zas poskriepime?
Inak spoznali sme sa na nete, www.kalerab.sk uplnou nahodou a asi tri roky sme si dopisovali, s prestavkami, a pred rokom a daco sme sa dali dokopy. Na valentyna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@tajsha a @wewo
@majschelka a @huga
@feerinko a @darklady666
@djkenny a @vsetkypeknebabynabirdzi
@tajsha a @wewo
@majschelka a @huga
@feerinko a @darklady666
@djkenny a @vsetkypeknebabynabirdzi
ale tak no
a 9.5.09 to bude rok
teraz sme mali 6 mesiacov v sobotu
a zozanmili sme sa cez birdz jo,jo...
sme spolu pomaly 10 mesiacov
a bližšie info ako sme sa spoznali som rozpísal v blogu disappointed:to nie je reklama
otvorený vzťah na voľnej nohe trvajúci už tri mesiace približne.
broken heart
a prosimta nedavaj do prispevkou nic co by smerovalo na moj nick alebo meno dakujem vyhneme sa tym nedorozumeniam
@feerinko a @darklady666 ste kraaaasny par, tak nevymyslajte a majte sa nadalej radi
a nestretli sme na BIRDZi,stretli sme sa vdaka mojmu kamosovi,frajerovej sestre a netu
lubim
Inak spoznali sme sa na nete, www.kalerab.sk uplnou nahodou a asi tri roky sme si dopisovali, s prestavkami, a pred rokom a daco sme sa dali dokopy. Na valentyna.
ano je to sokujuce...preco sm asi zalozil takuto diskusiuu