Ahojte, pisem, pretoze potrebujem pohlad na vec z viacerych uhlov pohladu.
Mam pocit, ze priatel je dost pasivny. Nemozem povedat, ze uplne, ale mam pocit, ze so mnou travi malo casu(cca 1 za tyzden) a casto sa ani neozve, az obden dva. Co myslite? dik
ano, hovorila som mu, je pravda, ze potom sa to postupne zlepsovalo, len mala som pocit, ci nahodou to, ze to nie je same od neho ci to neznamena nieco negativne z jeho strany? lebo jeden vztah pred nim, bol priatel viac ”aktivny”, ak mi rozumiete
s tym nemam problem, mna to len mrzi pretoze to obcas vyzeralo akoby on nechcel byt so mnou, hoci si myslim, ze to nie je pravda, sam mi to dokazuje, je to len taky vnutorny pocit, ktory je mozno len klam tak ma trapi
My tu môžeme len tipovať, aké sú jeho dôvody pre také správanie. Čo ti je zbytočné. To sa musíš jedine jeho spýtať. Ono napokon každý sme predsa iný, pokojne môže byť preňho práve toto ten spokojný stav vzťahu, kedy nevidí potrebu na tom niečo meniť. Alebo nevidí dôvod. A potom až vďaka tomu, že ty mu povieš, ako si to ty predstavuješ, zistí, že to niekto môže vidieť aj inak než on.
Nikdy neočakávaj, že druhí ľudia budú k veciam pristupovať identicky ako ty.
A nikdy nečakaj, že od neznámych ľudí na internete dostaneš plnohodnotné odpovede na otázky ohľadne správanie sa niekoho pre nich neznámeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a zaroven si to ani neviem predstavit, ja by som potrebovala viac kontaktu
a my ti tu neporadime, musis to s nim riesit
Nikdy neočakávaj, že druhí ľudia budú k veciam pristupovať identicky ako ty.
A nikdy nečakaj, že od neznámych ľudí na internete dostaneš plnohodnotné odpovede na otázky ohľadne správanie sa niekoho pre nich neznámeho.