Nóó som prvákom na strednej a asi za dva týždne máme pasovací . Zaujimali by ma vaše rady ( hlavne tých čo ho už majú za sebou) ako sa naňom chovat, ci sa treba niečoho báť, čo by sa teoreticky mohlo najhoršie pre mna stať, prípade čo ste vy zažili na pas
mas na mysli imatrikulacky ? no ja som jedol wiskas,buchty s blatom a pral smradlavu plienku ale bola sranda a buduci rok to pripravuje nasa trieda na prvakov muhahahaha
Ak su imatrikulačky to kedy sa zo ziakov stavaju studentim, tak hej mi to volame pasovaci. Inač chutil ti whiskas ? ale tie buchty s blatom, čo bolo v tej plienke ,
nam ten wiskas ponukli ako pasteku potom ze ale nee tu mate najedzte sa ja ze jo buchty a v nich blato no wiskas radcsej prenecham mackam a tie plienky vyzerali jak osrate neviem co v nich presne bolo ale hadam ozajstna sracka ee ale take farbivo ze som to nevedel dat dole z ruk 2 dni
..no vies ako, podla mna sa bat nemusis. Napriklad nam taketo k*k*tiny na skole riaditel zakazal. Ja som mal imatrikulacku teraz na konci oktobra a chodil som bud na wc-ko (teraz myslim skryvat sa), ale to len obcas, alebo som telefonoval vonku z haly...pozor, neviem ako to budete mat vy, ale nam dali peciatku na ksicht, zobrali listok, napisali jednotku na lice (ja som sa tomu nejakym zazrakom vyhol..hehe) a vzali nam vstupenku a uz sme nemohli ist vonku a vratit sa. Jasne, mohol si odist...ale ako inac, samozrejme, schvalne si nechcel odist, lebo uz by si sa nevratil a uz by si to lutoval...ale mohol si ist na chodbu, kde bolo wcko..chalani, baby.
Kamoska, z mojej skoly, ktora je teraz tretiacka, cize mala pred dvomi rokmi imatrikulacku, tej dali hlavu do okienka, na hlavu jej sypali muku s kecupom a zozadu jej davali po riti...hehe
..no ja by som ich zabil.......tak by som tam nadaval na vsetko dookola, aby ucitelia videli.....ze by som skoncil niekde....u riaditela .. najblizsie v skole..hehehe
Ale nie teraz vazne jasne ze fizicke nasilie by nemala hrozit kedze to bude pred celou skolou Lenze mi kamosi vraveli ze mynuli rok co mali pasovaci, ktori sa tocil okolo erotiky chalan vylizal babe slahackou natretu hrud, Chalani museli do vycerpania robit kliky NAD BABOU pricom ona mala v hube keks s kecupom, dalej dali babe medzi nohy flasu a chalani s palicami sa ju odtial museli snazit dostat von a ta najlahsia chalan obleceny v sukni musel rapovat pred celou skolou navod na pouzitie tamponu. ALE TENTO ROK TO VRAJ PRISNE ZAKAZALI DOKONCA SA UVAZOVALO ZE TO ZRUSIA NO IBA TO PREDLZILI
na inych skolach bezne im dali vypit nejake gebuziny s ktorych este tyzden potom vracali
Bať sa neni čoho,ved je to len sranda .My sme mali pred tyždnom.Njprv nas sviazali na hlavu nam nalepili uši obviazali lepiacou paskou,čo ked som davala dole skoro som prišla o vlasy Na sixte som mala všetko možne od zubnej pasty,ruž až hlavu ostriekanu octovou vodou a posypanu cukrom.Ešte na nohe obviazane plexovky´.Rúky spojene lepiacou paskou popod ruky šnurka.A tak nas šlo 90 prvakov po meste sranda no.Ešte niekomu sa ušlo aj vajco na hlavu. A z uloh sa mi ušla koza.Nalepili mi bradu dali rožky,xodila som po štyroch a mečala Ale pohoda šak to len sranda Aj tak je na tom všetkom najlepšia diskoteka
u nas na skole bola imatrikulacka minuly tyzden hmm vyborny program len ma ako skodoradostneho ziacika najviac nastvalo ze mohli viac potrapit tych prvacikov lebo my sme sa neskutocne strapnili este v prvom ale myslim ze je to super sranda kedze my sme velka skola (okolo 900 studentov)takze aj dobry cesta nadviazat medzitriedne vztahy proste netrap sa strapnis sa teraz ty a po tebe sa zase strapnia ini to je taky cyklus DD
ja som na svojom pásovacom nebola,ale potom som to aj trochu oľutovala leb som sa dopocčula že bola sranda....no sestra mi povedela že triedne zakázali to čo sa im nepáčilo tak že vraj to bola úplná jahoda,
Tak a uz to mam za sebou. U nas sa viac strapnili tretiaci ako my Mal som ale tiez deb.lnu ulohu so spoluziakom( preco len nie zo spoluziackou )sme klacali na kolenach a medzi nami bolo jablko na povraze a museli sme donho zahriznut, potom mi zmenili Vizaš( temperky, ocot, ruz) a dali zjest nejake koliecko rozu s chrenom, horcicou a bohvie este s cim( mozno aj s indulonou tak dufam mi nebude zle. Ale mali aj horsie zadania iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kamoska, z mojej skoly, ktora je teraz tretiacka, cize mala pred dvomi rokmi imatrikulacku, tej dali hlavu do okienka, na hlavu jej sypali muku s kecupom a zozadu jej davali po riti...hehe
..no ja by som ich zabil.......tak by som tam nadaval na vsetko dookola, aby ucitelia videli.....ze by som skoncil niekde....u riaditela .. najblizsie v skole..hehehe
Huste co dodat
Ale nie teraz vazne jasne ze fizicke nasilie by nemala hrozit kedze to bude pred celou skolou Lenze mi kamosi vraveli ze mynuli rok co mali pasovaci, ktori sa tocil okolo erotiky chalan vylizal babe slahackou natretu hrud, Chalani museli do vycerpania robit kliky NAD BABOU pricom ona mala v hube keks s kecupom, dalej dali babe medzi nohy flasu a chalani s palicami sa ju odtial museli snazit dostat von a ta najlahsia chalan obleceny v sukni musel rapovat pred celou skolou navod na pouzitie tamponu. ALE TENTO ROK TO VRAJ PRISNE ZAKAZALI DOKONCA SA UVAZOVALO ZE TO ZRUSIA NO IBA TO PREDLZILI
na inych skolach bezne im dali vypit nejake gebuziny s ktorych este tyzden potom vracali
prinajlepsiom to schyta uces
Iam_not_devil- Jasne ale ako poznam seba tak to bude riaden trapas