Rozmyslam nad vyberom vysokej skoly a chcela by som sa opytat ci tu niekto studoval[studuje] patologiu a ze ake ma s tym skusenosti[ci je to velmi tazke, alebo len tazke] a tiez, ze ci sa to oplati vobec vystudovat.....proste chcem vediet hocico spojene s
aj ja cem studovat patologiu teda nwm este ci urcite tento odbor, ale daco s medicinou to urcite bude mat spolocnee vzhladom na to, ze este len idem na gympel do 1.rocnika ti asik moc neporadim ( kamoska pozna jedneho patologa a ze sa z toho zblaznil, ae ak budes mat od toho urcity odstup a nebude ta to nak vyrazne ovplyvnovat, tak preco nie ak ta to bude bavit...heh
Je to mimo moj odbor ale dost som sa o to zaujimal aj kamos na nu asi ide. Keby som isiel na medicinu, tak taktiez by som bol patolog alebo psychiater
Teraz nadtym nie je co velmi spekulovat, lebo najpvr musis skoncit medicinu a tam uz uvidis. Teda ciel je jasny, ist na medicu vseobecne lekarstvo. Potom si mozem s patologii urobit atestaciu. Pokial viem, tak patalogia je najtazsi odbor z mediciny, lebo musis vediet vsetko.
Ja osobne aj ma bezne vysetrenia budem chodit za tym mojim kamosom. On je brutal namakany a fakt s tym zije. Teraz je druhak na medine a uz do prveho ho volaju docent A v pitevni je tak casto, ako len stiha
no myslim ze mas na vysoku este cas...pekne pocas strednej porozmyslaj ci mas na to take nieco studovat (aj keby mas tak ta nemusia zobrat)...mne staci moj odbor, ktory je zamerany zvacsiny na biologiu a chemiu
ado22, nemudruj , ved to je jasne, staci vidiet devät serii aktoch x, scullyová daco nauci za ten cas ...vzdy su nejake extremy v odoboroch a svet ich potrebuje
akoze nic v zlom,ale mylsim si,ze mas veeeela casu rozmyslat o patologii vazne! a je pravda,ze to je jeden z tych najtazsich medicinskych specializacii vobec. atestacia z tohoto odboru trva tusim 6 rokov....BUDES MUSIET VEDET VSETKO....a nie je to pre slabe natury. preto o patologiu ma zaujem malo absolventov vseobecneho lekarstva,a niet sa co cudovat. ako student mediciny stravis v patologickych pitevnych miestnostiach vela casu,hlavne v 3. rocniku a myslim si,ze to ti bohato postaci. ja chcem ist tiez na medicinu a musim povedat,ze i ked ma ludske telo fascinuje, o patologii som nejak realne nerozmyslal. Ale ktovie,mozno zmenim nazor :d (co ale v mojom pripade nebude realne )
Ahoj ja som prave začala na zdravotnej strednej škole kedže ma fascinuje všetko okolo toho. Chcela by som isť na patologicku ,no neviem ako na to.ked skončím strednu musím isť na medicínu a patom atestácia no nerozumjem sa dotoho .ZA oboznámenie vopred dakujem.
neviem ci to je este aktualne,no ziadna patologicka skola neexistuje, patologia je zakladny odbor mediciny takze najprv ju treba celu vystudovat az tak si mozes vybrat.
dobre je vyberat si aj podla dostupnosti. skus si napr vyhladat kde sa patologicko-anatomicke pracoviska nachadzaju ale v zasade je ich dost, len ci budu mat miesto, teoreticky aj ano kedze to nie je velmi atraktivny odbor momentalne.
medicina trva 6 rokov, na stranke niektorej fakulty si mozes pozriet co vsetko treba absolvovat, v zasade vsetky odbory ale v znacne zredukovanej verzii. priprava na atestaciu trva od 3 do 5 rokov, v odbore patologia je to 5. pocas tejto pripravy je uz clovek normalne pracujuci len nemoze pracovat uplne samostatne ale len pod vedenim atestovaneho lekara.
spytajte sa ak chcete este nieco vediet a este mimochodom, vrelo neodporucam medicinu vo vseobecnosti, je to drina aj na skole aj v praxi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Teraz nadtym nie je co velmi spekulovat, lebo najpvr musis skoncit medicinu a tam uz uvidis. Teda ciel je jasny, ist na medicu vseobecne lekarstvo. Potom si mozem s patologii urobit atestaciu. Pokial viem, tak patalogia je najtazsi odbor z mediciny, lebo musis vediet vsetko.
Ja osobne aj ma bezne vysetrenia budem chodit za tym mojim kamosom. On je brutal namakany a fakt s tym zije. Teraz je druhak na medine a uz do prveho ho volaju docent A v pitevni je tak casto, ako len stiha
mne inak bohate staci moja biologia na medinu by som nesla
dobre je vyberat si aj podla dostupnosti. skus si napr vyhladat kde sa patologicko-anatomicke pracoviska nachadzaju ale v zasade je ich dost, len ci budu mat miesto, teoreticky aj ano kedze to nie je velmi atraktivny odbor momentalne.
medicina trva 6 rokov, na stranke niektorej fakulty si mozes pozriet co vsetko treba absolvovat, v zasade vsetky odbory ale v znacne zredukovanej verzii. priprava na atestaciu trva od 3 do 5 rokov, v odbore patologia je to 5. pocas tejto pripravy je uz clovek normalne pracujuci len nemoze pracovat uplne samostatne ale len pod vedenim atestovaneho lekara.
spytajte sa ak chcete este nieco vediet a este mimochodom, vrelo neodporucam medicinu vo vseobecnosti, je to drina aj na skole aj v praxi