Ak som mal pausal, tak ho za mna vzdy cvakali rodicia
Ale asi celkom dost, lebo este ked som bol maly (tak 11-12 rokov) tak som zo srandy volal s kamosom na "modre z neba" take to audiotexove cislo kde sa akoze sutazilo a v ten den sme sa tak zabavali prakticky cely den cize faktura to musela byt velka
No nikto mi nic nepovedal.
30€ keď som bola na tábore, tak som veľa volala domov išla som vtedy asi do piatej-šiestej triedy .... inak som nikdy nikomu moc nevyvolávala, ja som za stručné hovory
30 eur ked som bol v Korei a precerpal som si data behom par dni. Keby zrovna nie som v pici lese a bez adresy hotela (ktoru som potreboval najst na nete), tak by som sa na to vysral, lebo pri mojich standardnych fakturach 8-15 (6e je net) mi 30 pride mrte vela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale asi celkom dost, lebo este ked som bol maly (tak 11-12 rokov) tak som zo srandy volal s kamosom na "modre z neba" take to audiotexove cislo kde sa akoze sutazilo a v ten den sme sa tak zabavali prakticky cely den cize faktura to musela byt velka
No nikto mi nic nepovedal.