Mala som 2 mesačný vzťah viem že to nieje dlho,no boli sme si veľmi blízky,poznali sa aj naše rodiny,hocikedy u mňa zostal aj pár nocí.Nemali sme žiadne problémy akurát ja som cez týždeň bola dosť s kamarátmi,pár krát som u nejakej kamarátky aj prespala a
prestala som čítať keď si spomenula 2 mesiace, ak po tomto potrebujete pauzu tak sa na to rovno vyser.. (aj keď o pauzách ako takých si myslím že len predchádzajú koncu)
@7 no len on ten vzťah začal a je starší o 3 roky,on nieje taký že by si chcel užívať a podobne.Doteraz to bolo v pohode nebolo to až nejak extra vážne,to sa asi ani nedá po 2 mesiacoch preto sa mi zdá byť divné. On sa chce aj naďalej stretávať,aby sa nič nezmenilo,nech je to také aké bolo len chce vidieť či to stojí za vážny vzťah,preto VRAJ navrhol pauzu aby sa presvedčil..alebo to proste chce ukončiť ,ako tu písali.
to, že ste spolu len 2 mesiace je jedno - občas s niekým za 2 mesiace zažiješ viac ako s iným za 2 roky
môj názor - doteraz to bolo len pre neho iba niečo viac ako priateľstvo s výhodami - zrazu to začalo byť vzťahom, takým vážnym záväzným vzťahom a toho sa zľakol .... ak budeš naliehať aby sa to vyriešilo zľakne sa ešte viac, že ho chceš lapiť .... takže len ten čas, netlačiť na neho...nech chlapec zistí, čo všetko môže v tebe stratiť. (kiež by som vedela takto uvažovať aj v mojom prípade )
@nikolety23 a ak to z jeho strany znamená koniec a ty si sa to práve dozvedela na základe našich názorov, tak prídeš za ním a povieš mu "Ahoj, tak dobre, končíme..." ?
A prečo to vidíš tak, že len zbytočne čakáš? A na akú vec to vlastne čakáš? Lebo ak ho máš rada, spýtaj sa ho ty, čo on k tebe naozaj cíti keď ti to sám nepovie, ak nič necíti tak zostaňte priateľmi, keďže aj máte na čom stavať, lebo sa vám aj rodiny poznajú. Dobrý partnerský vzťah potrebuje mať základ v dôvere a pevnom úprimnom priateľstve.
Dobre vnímaš to, že je to vážne už od začiatku, lebo vy dvaja tomu dávate vážnosť. No k tomu, aby ste si rozumeli potrebujete "pozerať rovnakým smerom". Teda vyznávať rovnaké hodnoty, vízie budúcnosti...
@2 + ako niekto môže hovoriť že ťa ľúbi a zároveň chce pauzu a zistiť či to za niečo bude stáť.. tak kurva ked už raz niekomu poviem že ho ľúbim tak asi to myslím vážne nie ? , tie slová už v dnešnom svete stratili význam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to, že ste spolu len 2 mesiace je jedno - občas s niekým za 2 mesiace zažiješ viac ako s iným za 2 roky
môj názor - doteraz to bolo len pre neho iba niečo viac ako priateľstvo s výhodami - zrazu to začalo byť vzťahom, takým vážnym záväzným vzťahom a toho sa zľakol .... ak budeš naliehať aby sa to vyriešilo zľakne sa ešte viac, že ho chceš lapiť .... takže len ten čas, netlačiť na neho...nech chlapec zistí, čo všetko môže v tebe stratiť. (kiež by som vedela takto uvažovať aj v mojom prípade )
A prečo to vidíš tak, že len zbytočne čakáš? A na akú vec to vlastne čakáš? Lebo ak ho máš rada, spýtaj sa ho ty, čo on k tebe naozaj cíti keď ti to sám nepovie, ak nič necíti tak zostaňte priateľmi, keďže aj máte na čom stavať, lebo sa vám aj rodiny poznajú. Dobrý partnerský vzťah potrebuje mať základ v dôvere a pevnom úprimnom priateľstve.
Dobre vnímaš to, že je to vážne už od začiatku, lebo vy dvaja tomu dávate vážnosť. No k tomu, aby ste si rozumeli potrebujete "pozerať rovnakým smerom". Teda vyznávať rovnaké hodnoty, vízie budúcnosti...
wat??? toto nie je lubenie...
nechcem velmi mudrovat, ale podla mna chlapci okolo 20-ky na trvale vztahy vacsinou este nie su pripraveni. potrebuju skusat, spoznavat...
ziadna osudova laska to zrejme nebude.
ale v tomto prípade mám pocit, že určo áno.
Tak ako hovorievala naša slovencinarka "Na to sa kašli kto sa s kym pozná, nechodi s ním tvoja rodina chodíš s nim ty"