Dali sme si z priatelkou pauzu bo chodime na tanecnu a tancuje tam jej byvali...aa neviem preco ale je nejaka cudna a tak sme si dali pauzu...maem ju uz 2 tydne ale aj sme sme boli vonku na moje meniny aj bozkavli sme sa..ani to nevypadlao ako pauza...le
podľa mňa sú pauzy úplne odveci. Buď sa rozíďte alebo sa dajte dokopy. Veď pri takej pauze ani neviete, na čom ste. Či si máte nájsť nových partnerov alebo čakať, že budete zase spolu...
Nechcem ťa uraziť, ale dať si pauzu práve vtedy, keď sa možno jej bývalý snaží zase si ju získať, bolo minimálne nepremyslené. Mal si práve naopak robiť všetko preto, aby si priateľke dokázal, že si lepší než on. Nie dať si pauzu a čakať, že sa to vyrieši samo
@8 s tymto macikom ma momentalne vztah a keby nic newciti k tomu byvalemu, moze robit pre nu aj cirkusove cisla s medvedom a aj tak ju nedostane. ona si musi uvedomit koho chce, je to o charaktere a o celkovom vybudovani vztahu, nie o tom,. ze si ju niekto dobyva. ale kedze toto vyzera na decky vztah, mozno mas aj pravdu...
@9 Macik má asi 16 rokov (hádam podľa toho roku pri nicku), priateľka má možno 15, obaja sú puberťáci a ani jeden nevie, čo naozaj chce. Aspoň podľa mňa to tak vyzerá, lebo inak by sa tu neriešila "pauza vo vzťahu"
tak ale to potom nieje chodenie nie ked si len pisete alebo ja to nechapem ... to akoze cez tu pauzu? ci co? ved sa s nou porozpravaj ale ustne nie cez sms ..
pauza= rozchod,ak ste mali krizu,mali ste si ju vyriesit medzi sebou.
To ze ste sa odlucili,iba znamena,ze ju chcete premlcat.
Zjavne ma dievca citovo v halve bordel a ak aj po 10 mesiacoch stale v halve nosi byvaleho,tak to s tebou nemysli vazne a ma ta iba preto aby nanho zabudla.
Tipujem,ze sa s tebou dala dokopy po tyzdni,ako sa rozsla z byvalym a poznali ste sa max. 1 mesiac.
Mam zubnu pastu vzdy jej bolo dost ale od kedy sa kumne niekdo pristahoval stale sa mi zda ze z nej mizne viacej nez pouzijem znamena to ze ju ten doticny berie bez opitania ?
tak ja budem mat o 3mesice 17 a ona ma uz 17...je to take dost blbe...ona mi navrhla tu pauzu ja som nechcel ale nejak to uz je...a ten byvali je moj kamos...chodil s nim pred 2 rokmi...doterz bolo vsteko super..ale ta tanecna, proste ma blbu naldu ked vidi tancovat mna ja byvaleho...ked sa chcem s nou porozpravat tak mi povie len newiem,asi nie,mozno...jak si mam vybrat...a ece povie ze ked budem chcet vedte upnu pravdu tak to bude ece horsie
v patek mame tanecnu..pred 2 tydnami v strdu a stvrtok sme boli vonku..povedal mi ze ma lubi..a myslela to vazne...boblo nám super..ale prisiel patek...a secko bolo v keli...nechela dokonca aby som tam chodil(na tanecnu)...ale uz som to mal zpalatene tak tam chodim,
poradte mi co by som jej povedtat alebo spravit...
Mozno si to len chce usporiadat trosku v hlave.. zistit koho lubi a koho nie daj jej este tyzden cas a ked nic... hladaj novu babu... sak ja nwm mam ta rada lubim ta aj tak sa mi to zda dake povrchneee a po 10tich mes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v tej prvej si apson ty aj ona mozete urcit priority a to co naozaj chcete. ked sa k tebe vrati, mozes byt v pohode
Nechcem ťa uraziť, ale dať si pauzu práve vtedy, keď sa možno jej bývalý snaží zase si ju získať, bolo minimálne nepremyslené. Mal si práve naopak robiť všetko preto, aby si priateľke dokázal, že si lepší než on. Nie dať si pauzu a čakať, že sa to vyrieši samo
To ze ste sa odlucili,iba znamena,ze ju chcete premlcat.
Zjavne ma dievca citovo v halve bordel a ak aj po 10 mesiacoch stale v halve nosi byvaleho,tak to s tebou nemysli vazne a ma ta iba preto aby nanho zabudla.
Tipujem,ze sa s tebou dala dokopy po tyzdni,ako sa rozsla z byvalym a poznali ste sa max. 1 mesiac.
poradte mi co by som jej povedtat alebo spravit...
Ujasni si to snou bud je tvoja zenska alebo neni... Ale je jasne ze je asi koniec.