pauzy nie su zle, len obaja partneri musia byt natolko zrely a musia prezivat ozajstny vztah aby si dokazali dat pauzu bez akychkolvek vedlajsich neziaducich ucinkov.
pauza znamená, že zakrátko príde rozchod.... je to naozaj len naťahovanie času z obavy z toho, čo v skutočnosti príde.... a rozhodne to nie je riešenie, naopak, je to trápenie toho druhého.....
Naťahovanie toho, čo má len prísť, teda hlúposť...
S mojím frajerom spolu bývam a neviem si predstaviť, že by nám malo pomôcť byť nejaký čas od seba... Buďto to klape stále a dokážeme sa zosúladiť aj bez pauzy alebo jednoducho neklape a nemá to zmysel...
*myslím si,že pauza nie je zlá,pokiaľ sa s partnerkou partner rozísť nechce (alebo naopak) iba si chcú dopriať čas alebo si od seba oddýchnuť,lebo majú "ponorkovú chorobu"
*ale ak ten vzťah speje už len k rozchodu,tak ej pauza úplne zbytočná
v 90% pripadov je to tak, ze obaja (teda prinajmensom jeden-ten kto pauzu navrhne) vedia, co bude po pauze.. ze sa ten jeden proste boji druhemu face-to-face povedat ze jednoducho dovidenia.. ende.. finito. alebo obcas obaja vidia ze sa to ruca ale nemaju silu si to uvedomit zo dna na den... tak s tou pauzou to ide jednoduchsie. ale su aj pripady kedy ta pauza pomoze... oddychnut si jeeden od druheho a skusit to znovu. ale uspesnych nie je vela..
Ja si myslim, ze neni to zla vec. Niekedy clovek potrebuje pauzu a nie len vo vztahoch, aby si vlastne uvedomil niektore veci a co vlastne chce alebo pripadne citi. Ale samozrejme zalezi to od okolnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
S mojím frajerom spolu bývam a neviem si predstaviť, že by nám malo pomôcť byť nejaký čas od seba... Buďto to klape stále a dokážeme sa zosúladiť aj bez pauzy alebo jednoducho neklape a nemá to zmysel...
*ale ak ten vzťah speje už len k rozchodu,tak ej pauza úplne zbytočná