So svojim chalanom som chodila 3 týždne všetko bolo v pohode a on z ničoho nic navrhol,že dajme si pauzu...že chyba je v nom,ja som nespravila nič...hodil všelijaké výhovorky a tak...asi sa zlakol...ale najlepšie
Ja si myslim,ze chlapec sa vrhol do niecoho,co necitil....Mozno ma vazne len dake problemy doma,a nechce ta zatazovat a proste nemoze sa ti venovat plnohodnotne...
Ak by to bolo v tom,tak by som na tvojom mieste ho uistil,ze stojis pri nom,cokolvek ho trapi,moze sa ti zdoverit a ze vydrzis ten cas bez neho...teda ak budes chciet.
Ma teraz tazke obdobie,potrebuje oporu ,takze odporucma sa s nim o tom hlbsie porozpravat.
Ak by to bolo inak a boli by to len vyhovorky,tak je to jasny znak toho,ze sa neciti na vztah,ze to nie je to co cakal a chce aspon nachvilu tu slobodu, mno tu uz je problme vacsi...bo kym sa nezisti co chce,darmo sa budes snazit... Pauza= rozchod,raz stratena dovera sa len tazko vrati.
no šak ano,ale tak ja hovorím že on sa ku mne správa ako keby sme spolu chodili okrem prezvánania a psania sms...lebo ked sa snažil mna zbalit tak to tak bolo...a tá pauza prišla ešte pred tými problémami...ale tak všetko sa nahromadilo...škola a tak...ale dakujem za radu... mám ho rada a budem nanho čakat až si to uistí
ja si mmyslim ze ked ste boli abo ste kamosi..tak nech to je radsej tak..aspon si nepokazite kamaratstvo pre rozchod...a mozno si to aj rozmysli...
ale ja by som potom uz asi nechcela..lebo neviem ale neni spravne ked sa dievca tak podriaduje..nikdy nevies co ho potom zase na padne a zase ta nechaa..
po 2 krásnych rokoch mi teraz navrhol odlúčenie, pretože mu stále vypisuje baba, do ktorej sa asi zalúbil a teraz sa nevie rozhodnúť, čo ďalej, či ja alebo ona, že potrebuje nejaký čas.. nevie ani jej povedat nie a ani mne.tvrdí mi však, že ma stále ľúbi, že mu na mne veľmi záleží. ja ho strašne milujem a on to vie, uz som aj dosť schudla, lebo sa trápim a záleží mi na ňom! raz sme mali odlúčenie trvalo to 3 dni, nemal jasno v citoch, a stále mi vypisoval že mu chýbam, tak sme to skúsili znova. a ešte predo mnou mal 9r.vztah, v ktorom sa tiez rozisli, no nie z jeho strany a ked sa dali dokopy, že vždy to bolo krajšie a krajšie. nakoniec sa však rozišli no nie z jeho strany a vraj veľmi trpel. poradte mi prosím čo mám robiť! velmi mi zálezí na nom, lebo inak si rozumieme.
no my sme práveže kamoši ani neboli...bolo nám spolu dobre som sa mu páčila,tak sme spolu začali hned chodit...v tom bola asi chyba...ale teraz je to také ja neviem nechodíme spolu ale správa sa akoby sme chodili až na to že mi nepíše a neprezvána ako ked sme spolu chodili...v tom je jediný rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak by to bolo v tom,tak by som na tvojom mieste ho uistil,ze stojis pri nom,cokolvek ho trapi,moze sa ti zdoverit a ze vydrzis ten cas bez neho...teda ak budes chciet.
Ma teraz tazke obdobie,potrebuje oporu ,takze odporucma sa s nim o tom hlbsie porozpravat.
Ak by to bolo inak a boli by to len vyhovorky,tak je to jasny znak toho,ze sa neciti na vztah,ze to nie je to co cakal a chce aspon nachvilu tu slobodu, mno tu uz je problme vacsi...bo kym sa nezisti co chce,darmo sa budes snazit... Pauza= rozchod,raz stratena dovera sa len tazko vrati.
ale ja by som potom uz asi nechcela..lebo neviem ale neni spravne ked sa dievca tak podriaduje..nikdy nevies co ho potom zase na padne a zase ta nechaa..