je to nechutne..vcera som jedneho videla v jedalni..bol obrovsky chlpaty a tak som ho poliala kvapalinou do ostrekovaca a on bol nakoniec mrtvy este predtym
nevadia mi... teda ked mi vyliezol z poza postele, tak som sa zlakla, ale to by som sa zlakla aj lienky po rannom prebudeni... ale tieto fotky hore, uuucch, nevedela by som ho mat prakticky na oku
fúúha..ja som doteraz pavúkov brutálne bála..ale akosi ma to už prechádza.. i ked si by som dosť dlho zbierala odvahu kým by som chytila takého akona tom obrázku...ale su kráásny.. a obrovský. nie je to zvláštne ,že sú také mega potvoričky? hlavne ked vidime skor kazdy den nejakého hajzelpavuka ci ako sa im hovori. tak porovnat to s ýmto, to by som asi aj toho megáča urážala , že je pavúk
(ROFL) Ja som to otvorila, po tom ako som zbadala tie obrázky hned zatvorila, a potom znovu otvorila, so zatvorenými očami, aby som to sem mohla napísať fuj, fuj, fuj.
Nedá sa povedať že by som ich mala rada , ani že by som ich rada nemala . V ich prítomnosti nevreštím ( chúdence ešte by ohluchli ) ani ich nezabíjam ale nevyhladávam ich spoločnosť . Nech si žijú svoj život a ja si budem žiť svoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Nemám rada hmyz.
A nechápem ako može niekto zobrať papuču a toho chudáka len tak zpapučovať.
@zlapotvora no pod
z tých obrázkov dneska nespím, ďakujem moc!
aspon vidiet aki su ludia nepoucitelni
oddychuje v terarku
Boha mojho, skoro ma vystrelo pri tých obrázkoch (blee)
(maleho pavucika)
Ale samozrejme len do nejakej miery na tych obrazkoch to uz by som vrestala ....!
@philllipe nevolá sa Lenka?
Idem si zatvoriť oči, lebo ma to hodí hore!